Cine se ascunde in spatele problemelor cuplului Sevda-Ali? Afla ce se va intampla cu cei doi indragostiti, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Dragoste si secrete", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 iul 2020, 09:37
video Foto(7)

Ali incearca sa afle cine se ascunde in spatele planurilor care ii ameninta viata.

Cine se ascunde in spatele problemelor cuplului Sevda-Ali?

Pe masura ce Ali si Sevda sunt inchisi in aceeasi casa, din motive de securitate, sentimentele lor capata dimensiuni uriase. Cei doi isi dau seama ca nu pot trai unul fara celalalt.

La polul opus, divergentele dintre Pilot si Luntras il pun pe Ali in pericol.

In timp ce Pilot incearca sa se apropie de Duygu, el ajunge intr-o ambuscada care ii pune in pericol viata.

Ali incearca sa afle cine se ascunde in spatele planurilor care ii ameninta viata, cat si Sevdei, insa, in acelasi timp, tanarul se confrunta si cu gelozia iubitei sale.

Citeste si: El este cel mai important barbat din viata frumoasei Sevda, protagonista serialului "Dragoste si secrete"! Iata cum a fost surprinsa celebra actrita Ozgu Kaya, alaturi de iubitul ei, la Paris!

Citeste si: Ce spune Keremcem despre partenera sa din serialul "Dragoste si secrete"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Partenera lui Keremcem din “Dragoste si secrete” a trecut prin momente de groaza! Iata ce a patit frumoasa Ozgu Kaya!

Uygar are un alt plan de a ii separa Ali si Sevda. Cu toate acestea, demersurile barbatului se vor incheia intr-un mod neasteptat…

Nu ratati in aceasta seara, un nou episod din serialul “Dragoste si secrete”, de la ora 20:00, la Kanal D.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.