Berna, mesaj emotionant pentru Andreea Mantea! Iata ce i-a transmis fosta concurenta de la Puterea dragostei, imediat dupa Marea Finala!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 iul 2020, 18:25
video Foto(7)

La scurt dupa Marea Finala, Berna a simtit nevoia sa ii multumeasca Andreei Mantea pentru tot sprijinul si toate sfaturile acordate de-a lungul competitie.

Berna, mesaj emotionant pentru Andreea Mantea! Berna a facut furori in casa "Puterea dragostei" inca de la prima sa aparitie, in sezonul intai al emisiunii. Inca de atunci, tanara a fost placuta atata catre telespectatori, cat si de toti ceilalti concurenti din casa iubirii si a legat multe prietenii frumoase.

Berna, mesaj emotionant pentru Andreea Mantea!

Berna a legat o frumoasa relatie de prietenie, bazata pe mult respect si fata de Andreea Mantea, cea care s-a aflat la carma emisiunii pana de curand.

Chiar si din rolul de prezentatoare TV, Andreea Mantea le-a oferit multe sfaturi tuturor concurentilor atunci cand au avut nevoie si a reprezentat un real sprijin moral pentru multi dintre ei. Astfel, dupa Marea Finala, Berna a simtit nevoia sa ii multumeasca public Andreei Mantea cu un mesaj de suflet, cuvinte care o vor face pe vedeta Kanal D sa lacrimeze cu siguranta:

"Va multumesc pentru tot?? Sunteti o persoana deosebita??? Va multumesc pentru toate sfaturile acordate.

Pentru mine ati fost ca si o mama!!!#iloveyou"
, a scris Berna pe contul ei de socializare.

Ce mesaj a primit Berna după Marea Finală "Puterea Dragostei"? Atunci a realizat totul: "Îmi pare rău că am preferat să fiu lângă Bianca mai mult decât lângă..."

Deși părea că prietenia lor este una puternică și că au reușit să treacă peste neînțelegeri, se pare că între Bianca și Berna lucrurile nu s-au rezolvat.

Într-o postare pe contul personal de instagram, Berna a dezvăluit că regretă prietenia cu Bianca și că, dacă ar fi să dea timpul înapoi, cu siguranță s-ar apropia de Ella. După terminarea emisiunii, Berna a realizat că Ella i-a vrut întotdeauna binele.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Berna, schimbare spectaculoasa de look! Iata la ce transformare fizica a recurs fosta concurenta de la Puterea dragostei, la scurt timp dupa Marea Finala!

"Sincer să vă spun îmi pare mega rău că am preferat să fiu lângă Bianca mai mult decât lângă Ella. Ella chiar a ținut la mine și îmi pare rău că nu am ales să fie ea prietena mea pentru că ea chiar are suflet bun. 

Cititi continuarea aici.

Citeste si: Philip a spus tot adevarul despre sarcina Bernei: ''Impreuna, toti trei...''

Citeste si: Berna a CONFIRMAT sarcina in cel mai frumos mod cu putinta! Felicitari!