"Dragoste si secrete" actori: distributie completa

Autor: B.M.
Keremcem si Ozgu Kaya

"Dragoste si secrete" actori: cine sunt cei care joaca in serialul difuzat la Kanal D. Lista de distributie completa.

"Dragoste si secrete" actori: serialul difuzat la Kanal D se bucura de un real succes in randul telespectatorilor. Productia prezinta o poveste de viata impresionanta care il are in centru pe Ali, un tanar ambitios care trebuie sa treaca peste o serie de incercari ce ii dau viata peste cap.

In lupta de a le depasi, Ali o cunoaste pe Sevda. Desi au personalitati total diferite, cei doi se indragostesc nebuneste unul de celalalt si ajung sa lupte pentru iubirea lor, care este supusa la nenumarate teste.

"Dragoste si secrete" actori: numele actorilor din distributie

Lista de actori din serialul "Dragoste si secrete" incepe cu celebrul Keremcem, care joaca rolul personalului principal, Ali. Pe Keremcem l-ati mai putut vedea in alte productii de succes precum "Bahar viata furata", unde a jucat rolul lui Ates, sau "Dragoste si ura", unde a jucat rolul lui Yaman.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Sevda, al doilea personaj principal din "Dragoste si secrete", este interpretata de frumoasa acrita Ozgu Kaya. In varsta de 24 de ani, actrita se declara a fi un "brand mondial in autocritica". Cea mai mare dorinta a sa este sa joace intr-un proiect international, alaturi de actori consacrati de la Hollywood.

"Dragoste si secrete" actori: distributie completa:

Keremcem- Ali Huroglu
Ozgu Kaya- Sevda Egilmez
Zeynep Elcin- Duygu Selvin
Ferdi Kurtuldu- Hudaverdi
Selda Ozbek- Meral Selvin
Hakan Altiner- Ilhan Selvin
Adnan

Biricik- Kurtbey
Ozlem Baskaya- Hayriye Egilmez
Timur Olkebas- Vedat Kemal
Yigit Kocak- Sinan Egilmez
Burak Haktanir- Ekrem
Engin Hepileri- Uygar Sarikaya
Onur Dikmen- Sarp
Zehra Yilmaz- Tugce Isik
Beran Ozel- Ezgi
Asya Taskin- Zeynep
Kubilay Penbeklioglu- Koksal Egilmez
Mehmet Ali Kaptanlar- Samim Sarikaya (Amca)
Sevtap Ozaltun- Ozlem
Fatma Karanfil- Nilufer

"Dragoste si secrete": cum poti urmari live online

"Dragoste si secrete" live: serialul tau preferat se difuzeaza in fiecare saptamana, de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D. "Dragoste si secrete" poate fi urmarit si online pe pagina oficiala: https://www.kanald.ro/live.html

Nu uita sa urmaresti zilnic si site-ul kanald.ro pentru a afla in premiera ce se petrece in noul episod si pentru a fi la curent cu ultimele stiri despre actorii tai preferati.

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.