Felicitări! Fotografia care i-a pus pe jar pe prietenii Andreei Mantea

Autor: Bianca Hriscu
video Foto(5)

Fotografia care i-a pus pe jar pe prietenii Andreei Mantea. Ce a postat fosta prezentatoare de la "Puterea Dragostei" pe instagram?

Fotografia care i-a pus pe jar pe prietenii Andreei Mantea.  După ce s-a întors din Turcia, fosta prezentatoare de la "Puterea Dragostei" este mai fericită ca niciodată, având în vedere că se poate bucura în voie de prezența celor dragi. Ce a postat acum pe instagram?

Citeste si: Andreea Mantea a spus tot! De ce a renuntat sa prezinte "Puterea dragostei": "Era prea frumos!"

Felicitări! Fotografia care i-a pus pe jar pe prietenii Andreei Mantea

După mai multe luni în care a stat departe de toți cei dragi, Andreea Mantea a revenit în România, iar de atunci, fosta prezentatoare de la "Puterea Dragostei" se bucură de toate lucurile mici care i-au lipsit enorm.

Andreea Mantea a postat pe instagram o serie de imagini care dovedesc încă o dată că traversează o perioadă foarte frumoasă a vieții ei, punând pe primul plan tot ceea ce ține de viața ei personală.

O serie de fotografii realizate în câmp au reușit să îi pună pe jar pe prietenii virtuali ai Andreei Mantea, aceasta sugerând că este cu adevărat fericită în momentul de față.

"Țin soarele și iubirea în mâini...", a scris Andreea Mantea pe instagram.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Citeste si: Ce mesaj le-a transmis Andreea Mantea castigatorilor "Puterea dragostei" sezonul 2

Ce a făcut Andreea Mantea după ce s-a întors din Turcia? A recunoscut: "Mi-a fost dor"

Ce a făcut  Andreea Mantea  după ce s-a întors din Turcia? Fosta prezentatoare a emisiunii" Puterea Dragostei" a dezvăluit un lucru care i-a lipsit mult.

Sezonul cu numărul 2 al emisiunii" Puterea Dragostei" s-a încheiat și odată cu el a luat sfârșit și intervenția Andreei Mantea în Casa" Puterea Dragostei". Prezentatoarea a luat această decizie din dorința de a se întoarce în țară și a-i oferi fiului ei o copilărie frumoasă, dorindu-și să fie aproape de toți cei dragi. 

După mai multe luni în care a stat departe de țară, având în vedere și restricțiile de călătorie impuse din cauza pandemiei de coronavirus,  Andreea Mantea  s-a întors definitiv în România. Așa cum era de așteptat, imediat ce a ajuns acasă, prezentatoarea de televiziune a vrut să se bucure de tot ce i-a lipsit în ultima perioadă. Astfel, Andreea Mantea s-a filmat în timp ce era la volanul mașinii, dezvăluindu-le prietenilor de pe instagram că i-a fost dor să conducă.

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Andreea Mantea, în lacrimi. Gestul a lăsat-o fără cuvinte: „Ai un suflet incredibil. M-ai purtat printre amintiri. Am plâns...”

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.