Ale a spus totul despre relația cu Cristian Comănici: "Este un bărbat în toată firea și..." Formează un cuplu?

Autor: Bianca Hriscu
video Foto(6)

Ale a spus totul despre relația cu Cristian Comănici. După ce au interacționat și s-a văzut că între ei există o chimie, Ale a dezvăluit ce crede despre el.

Ale a spus totul despre relația cu Cristian Comănici. Cei doi concurenți de la "Puterea Dragostei" par să aibă foarte multe lucruri în comun, ceea ce înseamnă că șansele să formeze un cuplu în viitor sunt destul de mari.

Citeste si: Cristian Comanici, reactie dura dupa conflictul cu George: ''M-am simtit jignit''

Ale a spus totul despre relația cu Cristian Comănici: "Este un bărbat în toată firea și..." Formează un cuplu?

Ale este una dintre cele mai îndrăgite concurente de la "Puterea Dragostei", sezonul cu numărul trei, iar prin felul ei de a fi a reușit să îi atragă atenția lui Cristian Comănici. Mai mult decât atât, Bianca Comănici, sora lui Cristian și câștigătoarea celor două sezoane ale emisiunii, s-a declarat impresionată de Ale, considerând că este potrivită pentru fratele ei.

Ale a fost întrebată despre legătura dintre ea și Cristian Comănici și nu a ezitat să răspundă, menționând dacă există sau nu șanse ca cei doi să formeze un cuplu.

"Timpul va decide ceea ce se va întâmpla. Cristian este un bărbat în toată firea și extrem de asumat. Automat am o părere extraordinară despre el.", a scris Ale pe instagram.

 

 

Mai mult decât atât, concurenta de la "Puterea Dragostei" a dezvăluit că are planuri serioase de viitor și că își dorește să își întemeieze o familie în următorii 5 ani.

"Peste 5 ani mă văd căsătorită, cu doi băieți și o fetiță, locuind într-o casă spațioasă alături de bărbatul vieții mele.", a dezvăluit Ale.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Alexandra Ruse- Puterea Dragostei concurenti sezon 3

Ce fată a ales Bianca pentru Cristian: "E drăguță, finuță" Ce a impresionat-o la noua concurentă de la "Puterea Dragostei"?

Ce fată a ales Bianca pentru Cristian? O concurentă din casa" Puterea Dragostei" a reușit să o impresioneze și să o emoționeze pe Bianca din primele ediții.

Ce fată a ales Bianca pentru Cristian? Fosta concurentă de la" Puterea Dragostei" a urmărit cu emoție primele ediții ale sezonului cu numărul trei și deja a găsit pe cineva cu care fratele ei ar putea forma un cuplu.

După ce Bianca a făcut furori în casa" Puterea Dragostei", reușind performanța de a câștiga ambele sezoane, acum a venit rândul fratelui ei să se facă remarcat.

Cristian a intrat în competiție cu scopul de a-și găsi marea dragoste, iar după părerea Biancăi, șansele ca acest lucru să se întâmple sunt foarte mari.

Într-un interviu exclusiv pentru Kanal D, Bianca a dezvăluit că este o concurentă care a reușit să îi atragă atenția și pe care ar vedea-o în prezența lui Cristian. Este vorba despre Ale.

 

Bianca a mărturisit că a fost impresionată atunci când a văzut că aceasta i-a luat apărarea fratelui ei, motiv pentru care a ajuns să o simpatizeze.

"M-am uitat la emisiune, recunosc, din fete mi-a plăcut și felul în care l-a apărat, felul în care a vobit cu el, mi-a plăcut Ale. Mi s-a părut o fată super ok și mi-a plăcut foarte mult cum îi lua apărarea, încerca să îl scoată din situații și cred că asta înseamnă dragostea. M-am emoționat așa auzind-o cum îi ia apărarea și plus că e drăguță, finuță. Mie mi-a inspirat un om frumos.",  a spus Bianca.

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Cine sunt concurentii celui de-al treilea sezon al reality show-ului matrimonial “Puterea Dragostei”

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.