Ali si Sevda in vizorul lui Uygar! Afla ce se va intampla cu cei doi indragostiti, in aceasta seara, de la ora 20:00, intr-un nou episod din serialul “Dragoste si secrete”, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
video Foto(4)

Va reusi Uygar sa-si duca planul la indeplinire? Aflati in aceasta seara, de la ora 20:00, urmarind un nou episod din “Dragoste si secrete”, la Kanal D!

Ali pune la cale un plan menit sa scape, impreuna cu Pilot, de capcana lui Luntras. Abilitatile lui Ali le aduc celor doi tineri reusita insa, o miscare neasteptata a lui Vedat, il transforma pe cel din urma, impreuna cu Pilot, in fugari.

Pilot continua sa se intalneasca cu Duygu, desi stie ca este cautat de Politie. Chiar daca se afla in pericol de a fi prins, barbatul isi asuma acest risc.

Neasteptata casatorie a Sevdei cu Ali ii apropie tot mai mult pe cei doi indragostiti. İubirea dintre cei doi tineri creste dar, din umbra, Uygar pune la cale un plan teribil pentru a-i separa pe proaspetii insuratei.

Citeste si: "Dragoste si secrete" live: cum poti urmari serialul online

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Serialul “Dragoste si secrete” a pozitionat Kanal D pe primul loc in topul televiziunilor, in Prime Time

Daca va reusi Uygar sa-si duca planul la indeplinire aflati in aceasta seara, de la ora 20:00, urmarind un nou episod din “Dragoste si secrete”, la Kanal D.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.