Surpriza de proportii! Iancu Sterp este topit dupa o fosta concurenta de la Puterea dragostei! Primele imagini: ''M-am indragostit de...''

Autor: Oana Iosif
Actualizat: 15 aug 2020, 16:40

Surpriza de proportii printre fostii concurenti de la Puterea dragostei. Iancu Sterp a recunoscut ca s-a indragostit.

Iancu Sterp, indragostit de Ana Lintaru

Mai multi fosti concurenti de la Puterea dragostei s-au intalnit pentru sa sarbatori impreuna ziua de nastere a Siminei. Printre fostii concurenti s-au numarat Iancu Sterp, Alex Bobicioiu, Ana Lintaru, Stefania, Roxana si Thalida.

Citeste si: A cerut-o de sotie! Iancu s-a pus in genunchi si i-a daruit inelul! Tanara a spus DA!

 

Toti fostii concurenti s-au distrat de minune si chiar mai mult decat atat, intr-un story Iancu Sterp s-a dat de gol. Acesta a spus ca s-a indragostit de Ana Lintaru, fosta iubita a lui Andy, cea pe care Bogdan Mocanu a incercat din greu sa o cucereasca.

''Ana ca bombona. M-am indragostit de Ana'', a spus Iancu.  Ana a reactionat imediat si a ras zgomotos, semn ca totul a fost in spirit de gluma.

Dupa cum se stie, in gluma se spune adevarul. Sa fie oare acesta inceputul unei frumoase relatii? Ramane de vazut:

Citeste si: EXCLUSIV Nu s-au despărțit după "Survivor România"! Când s-a rupt totul între Iancu Sterp și Denisa?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iancu Sterp și Emy Alupei s-au certat! Ce s-a întâmplat între cei doi?

S-a scris că ar avea o relație, după au apărut în ipostaze tandre în videoclipul ei, iar acum, Iancu Sterp a anunțat că el și Emy Alupei s-au certat. Se pare că, în prezent, cei doi nu își mai vorbesc, însă Iancu este încrezător că problemele se vor rezolva între ei. 

"Cu Emy Alupei, acum, sincer, suntem certați. Ați văzut și la "Survivor România" că noi când ne înțelegeam bine două zile, când ne certam câte o săptămână. Acum nu prea mai ținem legătura așa bine, dar sunt sigur că o să ne împăcăm. Noi ba aici ne înțelegem, facem colaborări, după cum ați văzut am făcut și piesa aia împreună, de am apărut eu la ea în videoclip, după ne mai certăm, tot felul de discuții d-astea aiurea, doar că suntem prieteni și chiar dacă ne mai certăm și ne mai ciondănim, mie îmi trece, nu am

nicio treabă. Așa că, acum suntem certați, ne-am certat de la o chestie, nu contează, dar o să fie bine, o să ne împăcăm.", a spus Iancu Sterp.

Dacă după "Survivor România" erau mai tot timpul împreună și chiar au colaborat pentru videoclipul lui Emy, acum, Iancu Sterp și Emy Alupei nu traversează o perioadă prea bună. Iancu nu a dezvăluit motivul pentru care s-au certat, însă nu pare a fi ceva serios.

Citeste si: Iancu, prima reactie dupa ce Culita Sterp, i-a avariat masina! "Nu-i problema fratello ca masina ta e la mine!" Iata cum a reactionat tanarul cand si-a vazut autoturismul pe platforma!

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.