Imagini inedite de la aniversarea Siminei! Iata ce fosti concurenti de la "Puterea dragostei" i-au fost alaturi la eveniment!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 aug 2020, 16:50
video Foto(4)

Simina si-a sarbatorit ziua de nastere alaturi de sotul ei si de cativa fosti concurenti de la "Puterea dragostei".

Imagini inedite de la aniversarea Siminei! Simina a devenit mamica de cateva luni, insa continua sa aibe mare grija de felul in care arata. Aceasta merge frecvent la salonul de infrumusetare pentru un look impecabil, dar a recurs si la o alimentatie sanatoasa.

Citeste si: Simina, primele imagini dupa ce si-a pus fatete dentare! Iata cum arata acum, fosta concurenta de la "Puterea dragostei"!

Imagini inedite de la aniversarea Siminei! Ce fosti concurenti de la "Puterea dragostei" i-au fost alaturi!

Desi a devenit mamica si se dedica trup si suflet micutului Dominic, Simina nu a renuntat nici la ritualurile sale de frumusete, nici la rasfatul de zi cu zi si nici la evenimentele importante din familia sa.

De curand, aceasta si-a sarbatorit ziua de nastere, alaturi de sotul ei si cativa prieteni, fosti concurenti de la "Puterea dragostei", pe care i-a pastrat aproape chiar si dupa plecarea din emisiune.

Simina, primele imagini dupa ce si-a pus fatete dentare! Cum arata acum, fosta concurenta de la "Puterea dragostei"

Simina a devenit de curand mamica, insa continua sa aibe mare grija de felul in care arata. Aceasta merge frecvent la salonul de infrumusetare pentru un look impecabil, dar a recurs si la o alimentatie sanatoasa.

Citeste si: Simina, reacție dură după ce Bianca a câștigat sezonul doi "Puterea Dragostei": "Ai fost la hotel cu 4 băieți"

Citeste si: Simina a postat o fotografie cu masina sa! Incredibil ce comentariu a primit de la urmaritor: ''Daca erai cu Jador...''

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De curand, Simina a publicat pe contul ei de socializare, o imagine in care le-a impartasit fanilor sai, ca a recurs si la o interventie estetica si la nivelul danturii.
Cititi continuarea aici.

Puterea Dragostei- live stream online oficial

Puterea Dragostei se difuzeaza in fiecare zi la Kanal D, astfel:

- de luni pana vineri, de la ora 11:00 si 17:00;

- sambata si duminica, de la ora 16:00 si 19:00.

- in reluare de luni pana duminica, dupa miezul noptii.

Emisiunea Puterea Dragostei poate fi urmarita si online pe pagina oficiala de live stream: https://www.kanald.ro/live.html

Momente din emisiune cat si editii integrale pot fi revazute pe canalul oficial de YouTube.

Iar pentru cele mai recente stiri despre concurentii de la Puterea Dragostei, exclusivitati si dezvaluiri zilnice puteti urmari pagina oficiala a emisiunii, dar si pagina de Facebook.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.