Dezastru pentru clanul Duduienilor! Tatăl lui Emi Pian ar fi murit când a auzit de decesul fiului său

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 05 aug 2020, 09:10

Tatăl lui Emi Pian ar fi murit când a auzit de decesul fiului său Tatăl lui Emi Pian a murit când a aflat de moartea interlopului! Bărbatul ar fi făcut infarct.

Tatăl lui Emi Pian ar fi murit când a auzit de decesul fiului său  Tatăl lui Emi Pian ar fi murit când a aflat de moartea interlopului! Bărbatul ar fi făcut infarct, informează Cancan.

Tatăl lui Emi Pian ar fi murit când a auzit de decesul fiului său Atunci când a aflat că Emi a murit, în această dimineață, tatăl său a suferit un șoc atât de mare încât inima sa nu a putut suporta, relatează sursa citată.

Surse apropiate clanului Duduianu au dezvăluit, în urmă cu scurt timp, că Pian s-a stins în urma unui infarct.

Tatăl lui Emi Pian ar fi murit când a auzit de decesul fiului său Potrivit surselor Cancan, Emi Pian a fost ucis de fiul lui Napi, liderul unei grupări din Chitila. Confictul care a dus la moartea lui Emi a plecat de la un joc de barbut, au mai dezvăluit surse apropiate clanurilor interlope.

Tatăl lui Emi Pian ar fi murit când a auzit de decesul fiului său Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei. La acest moment, se desfășoară percheziții la locuința celui suspectat că l-a ucis, membru al Clanului Rinu. În casa din Giulești-Sârbi, polițiștii au găsit un cuțit de bucătărie, pe care l-au ridicat. 

Tatăl lui Emi Pian ar fi murit când a auzit de decesul fiului său 

Tatăl lui Emi Pian ar fi murit când a auzit de decesul fiului său O persoană a murit şi o alta se află în spital în stare gravă, în urma unei bătăi între clanuri care a avut loc marţi noaptea în Capitală. Cel care a murit este Emi Pian, liderul clanului Duduienilor.

În această dimineaţă, în jurul orei 03.00,

prin apel 112, a fost sesizat un conflict între mai multe persoane, în sectorul 6. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 20 Poliţie, fiind identificate mai multe persoane. Doi bărbaţi au fost transportaţi la spital, unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani decedând”, anunţă Poliţia Capitalei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Surse apropiate anchetei afirmă că este vorba despre un conflict între clanurile Pian şi Rinu, iar cel decedat face parte din clanul Pian, acesta fiind înjunghiat.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei.

Citeste si: Bataie intre clanuri din Bucuresti, noaptea trecuta. Un barbat a decedat si altul este in stare grava, la spital

 

 

Taguri: