Ce familie fericita are Engin Hepileri, Uygar, din “Dragoste si secrete”

Autor: Daniela Iliuta

Engin Hepileri, actorul care il interpreteaza pe Uygar, din indragita productie “Dragoste si secrete”, difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00, la Kanal D, este un barbat implinit.

Talentatul actor, in varsta de 42 de ani, are o casnicie fericita, alaturi de Beyza Șekerci, 31 de ani, femeia care-i este alaturi de cinci ani. Frumosul cuplu au impreuna au un baietel, Can, de care sunt foarte mandri.

Cu toate ca atat Engin cat si Beyza sunt amandoi actori, iar munca le rapeste o buna parte din timp, acestia nu uita niciodata sa isi faca timp pentru a petrece timp in familie, alaturi de fiul lor.

Astfel, ziua de duminica este, intotdeauna, despre familie.

Beyza nu se sfieste sa posteze pe retelele de socializare, ori de cate ori are ocazia, cat este de mandra de baietii ei, fapt care starneste admiratia fanilor.

"Zilele pot fi <amestecate>, dar duminica este intotdeauna speciala ... Baietii mei...", a spus sotia lui Engin.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe Engin Hepileri il puteti urmari in rolul Uygar, din indragitul serial “Dragoste si secrete”, in fiecare zi de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.