Livian, deranjat de vestimentația provocatoare a Biancăi. Cum s-a îmbrăcat fosta concurentă de la "Puterea Dragostei"?

Autor: Amalia Georgescu

Livian, deranjat de vestimentația provocatoare a Biancăi. Nu s-a putut abține și i-a atras atenția, iar răspunsul ei a venit imediat.

Livian, deranjat de vestimentația provocatoare a Biancăi.  Bianca are o siluetă subțire și reușește să și-o pună în valoare prin hainele pe care le îmbracă, astfel că atunci când lasă prea mult la vedere, Livian nu ezită să îi atragă atenția.

Citeste si: Cum a reacționat mama Biancăi atunci când l-a întâlnit pe Livian? Totul a fost filmat

Livian, deranjat de vestimentația provocatoare a Biancăi. Cum s-a îmbrăcat fosta concurentă de la "Puterea Dragostei"?

Livian și Bianca nu s-au împăcat oficial, dar petrec din ce în ce mai mult timp împreună, locuiesc la București în același apartament și par că sunt pe drumul cel bun. Livian a însoțit-o pe Bianca în oraș, iar dacă atunci când au plecat de acasă nu a avut nimic de comentat la adresa ei, ulterior, fostul concurent de la "Puterea Dragostei" a studiat-o mai bine pe Bianca și a sesizat că ținuta ei nu este una tocmai decentă, motiv pentru

care a ținut să îi atragă atenția într-un vlog.

Livian: Bianca, dar nu crezi că sunt prea băgați în fund pantalonii ăia și ți se vede fundul prea tare?

Bianca: Am avut treabă, nu m-am gândit la asta.

Citeste si: EXCLUSIV Bianca a spus adevărul despre relația cu părinții lui Livian: "Cu mama lui Livian am mai vorbit, în schimb cu tatăl lui..."

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Livian a părut vizibil deranjat de vestimentația provocatoare a Biancăi. Aceasta a purtat o pereche de pantaloni scurți care au lăsat totul la vedere, spre nemulțumirea lui Livian.

După ce aceasta i-a atras atenția că pantalonii sunt mult prea scurți, Bianca a fost surprinsă în timp ce își aranja ținuta în timpul mersului, astfel încât să nu lase la vedere zonele intime.

Adevarul despre sarcina Biancai! Livian a dat-o de gol pe viitoarea mamica: ''Am fost la control..''

Livian a dat-o de gol pe Bianca.

Acesta a spus totul despre sarcina Biancai intr-un vlog.

Livian si Bianca sunt marii castigatori ai sezonului 2  Puterea dragostei. Cei doi sunt la un pas de a se impaca si petrec din ce in ce mai mult timp impreuna. Livian se imparte intre Cluj Napoca si Bucuresti si face tot posibilul sa isi impace si familia, dar si pe Bianca. 

Intr-un vlog recent, Livian a dat-o de GOL pe Bianca.

Se pare ca aceasta are ceva probleme de sanatate, dar nu sunt chiar probleme, ci mai degraba o binecuvantare. Este sau nu Bianca, gravida? 

''Am fost la control, preteni, ca da semne de gravidanta'', a spus Livian. 

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Livian se întoarce la Puterea Dragostei sezonul 3 fără Bianca? Răspunsul lui neașteptat