Emotie maxima! Bianca a ajuns acasa! Cum au intampinat-o tatal, mama, fratele si sora fostei concurente Puterea dragostei

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 05 aug 2020, 08:06
video Foto(4)

Bianca Comanici, castigatoarea Puterea dragostei a ajuns la casa parinteasca! Tatal ei, fratele si sora au fost extrem de emotionati sa o revada.

Bianca Comanici, castigatoarea Puterea dragostei a ajuns la casa parinteasca! Tanara a calatorit cu trenul de la Bucuresti la Tecuci, iar in gara au astepta-o verisori de-ai ei. Emotionati si bucurosi, baietii au dus-o la casa unei matuse din Tecuci, iar dupa vizita, Bianca a plecat spre casa parinteasca din satul Bratesti.

Emotie maxima! Bianca a ajuns acasa!

Fosta concurenta Puterea dragostei a ajuns seara la casa parinteasca, iar familia ei a intampinat-o cu multa bucurie si emotie.

Fratele si sora Biancai au astepta-o la usa, nerabdatori sa o vada, dupa aproape doi ani. Iata cum arata casa parinteasca a Biancai.

Citeste si: Cum a reacționat mama Biancăi atunci când l-a întâlnit pe Livian? Totul a fost filmat

Citeste si: Adevarul despre sarcina Biancai! Livian a dat-o de gol pe viitoarea mamica: ''Am fost la control..''

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cand a intrat in casa, Bianca a fost imbratisata de sora ei mai mica si de fratele mijlociu, insa prima intrebare a castigatoarei Puterea dragostei a fost despre tatal ei, de care se pare ca i-a fost foarte dor.

Bianca nu a uitat sa filmeze momentele unice pentru fanii ei, datorita carora a si castigat competitia. Iata vlogul pe care l-a facut tanara.

Citeste si: Livian, deranjat de vestimentația provocatoare a Biancăi. Cum s-a îmbrăcat fosta concurentă de la "Puterea Dragostei"?

Citeste si: EXCLUSIV Ce s-a schimbat între Bianca și Livian după Marea Finală? Fostul concurent de la "Puterea Dragostei" a recunoscut: "Am intrat pe un drum..."