Ce s-a întâmplat în București după moartea lui Emi Pian?

Autor: Amalia Georgescu

Ce s-a întâmplat în București după moartea lui Emi Pian? Iată ce au descoperit oamenii legii în urma filtrelor din Capitală.

Ce s-a întâmplat în București după moartea lui Emi Pian? Decesul liderului clanului Duduianu a încins spiritele, iar pentru că ieri au circulat tot felul de mesaje de amenințare pe rețelele de socializare, autoritățile s-au sesizat.

Citeste si: Cum arata vaduva lui Emi Pian, interlopul ucis in Capitala! Imagini rare cu frumoasa lui sotie

Ce s-a întâmplat în București după moartea lui Emi Pian?

După moartea lui Emi Pian, autoritățile s-au mobilizat, astfel că mai mulți polițiști de la ordine publică, luptători de la trupele speciale și jandarmi au ieșit în stradă. Totul s-a întâmplat în contextul în care pe internet era anunțat un adevărat război între clanuri.

Ulterior, în urma filtrelor realizate, polițiștii au oprit mai multe mașini suspecte pentru verificare. Polițiștii au confiscat pistoale, săbii, pumnale, bâte. Mai mult, persoanele în autoturismele cărora au fost găsite arme au fost duse la cea mai apropiată unitate de poliție pentru continuarea cercetărilor, fiind întocmite cinci dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii prev.

de art. 372 Cod Penal, potrivit digi24.ro 

Citeste si: Dezastru pentru clanul Duduienilor! Tatăl lui Emi Pian ar fi murit când a auzit de decesul fiului său

Emi Pian juca sume colosale la barbut! Cum recupera datoriile cunoscutul interlop este înfiorător

Emi Pian juca sume colosale la barbut! Cum recupera datoriile Emi Pian, liderul grupării Duduianu din Capitală, ucis ieri-noapte de un rival, juca sume uriașe la barbut.

Chiar acest joc de noroc i-a adus sfârșitul.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Emi Pian juca sume colosale la barbut! Cum recupera datoriile În urmă cu trei ani, mai mulți membri al clanului Duduianu au fost implicați într-un dosar penal, după ce ar fi șantajat mai multe persoane

din cauza unei datorii.  Este vorba despre Florin Mototolea, zis Emi Pian, Miltiade Văduva, zis Seif, Ionuț Văduva, Niculae Duduianu, tatăl lui Emi, și Ion Parnică, relatează  antena3.ro

Interlopii acestui clan au fost implicați în numeroase infracţiuni de cămătărie, violenţă şi şantaj. Emi Pian lua dobândă chiar și 35% pe zi!

În timpul unei partide de barbut din 2016, interlopul Emi Pian a împrumutat un jucător cu suma de 20.000

de lei. Cel care a împrumutat banii a rămas fără o maşină de lux, marca Audi Q7, pe care a oferit-o garanție pentru datorie. Potrivit rechizitoriului, Emi Pian percepea dobândă între 10 și 35% pe zi pentru sumele oferite. 

Emi Pian a fost condamnat la trei ani și opt luni de închisoare pentru că l-a șantajat pe cel pe care l-a împrumutat. ”Numitul Stan Iulian i-a reproşat inculpatului Mototolea Florin deciziile luate de acesta, iar după câteva zile, numitul Stan Iulian a găsit două persoane dispuse să cumpere autoturismul marca Audi Q7 pentru suma de 7000-8000 euro, astfel că

s-a deplasat împreună cu aceştia la locuinţa lui Mototolea Florin unde, acesta din urmă i-a spus că a vândut autoturismul Audi Q7 şi i-a spus că îi va da 500 de euro pentru a stinge datoria de 20.000 lei”, se arată în rechizitoriu. 

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Cine este, de fapt, Emi Pian, interlopul care a fost ucis pe o stradă din București

 

 

 

Taguri: