Suma de bani pentru care și-a pierdut viața Emi Pian. Ce au aflat polițiștii?

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 05 aug 2020, 11:02

Suma de bani pentru care și-a pierdut viața Emi Pian. Iată ce au descoperit oamenii legii după primele audieri pe marginea acestui caz.

Suma de bani pentru care și-a pierdut viața Emi Pian.  Moartea liderului cunoscutului clan Duduianu a șocat întreaga lume interlopă.

Citeste si: Ce se întâmplă pe străzi după moartea lui Emi Pian! Cetățenii sunt speriați de moarte! Anunțul Poliției

Suma de bani pentru care și-a pierdut viața Emi Pian. Ce au aflat polițiștii?

Emi Pian a fost ucis de un membru al unui clan rival și se pare că totul a pornit de la bani. Un joc de barbut a reușit să încingă spiritele, asta după ce un jucător a împrumutat bani de la doua clanuri diferite, lucru interzis în lumea interlopă.

Suma de bani pentru care și-a pierdut viața Emi Pian este una fabuloasă, mai exact 300.000 de euro, potrivit stirileprotv.ro. Liderul clanului Duduianu i-a împrumutat suma de bani jucătorului de barbut și a perecput o dobândă de cel puţin 20 la sută, iar în momentul în

care cele două clanuri au vrut să își regleze conturile, Emi Pian a fost înjunghiat mortal. 

Moartea lui Emi Pian i-a făcut pe apropiații acestuia să treacă la amenințări, pe rețelele de socializare circulând mesaje care anunțau începutul unui adevărat război în lumea interlopă. Având în vedere această situație, autoritățile au intrat în alertă, iar seara trecută au fost organizate mai multe filtre în Capitală, polițiștii confiscând pistoale, săbii, pumnale, bâte.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: De ce a fost injunghiat mortal Emi Pian, liderul clanului Duduianu

Cum arata vaduva lui Emi Pian, interlopul ucis in Capitala! Imagini rare cu frumoasa lui sotie

Cunoscutul interlop Emi Pian a fost ucis, ieri, in Capitala. Aceasta a lasat in urma o familie indurerata. La aflarea vestii, tatal lui s-a stins si el din viata.

Emi Pian a lasat in urma lui doi copii si o sotie indurerata. Cei doi s-au casatorit in 2015 si au facut o petrecere de pomina in Capitala.

La nuntă au fost invitați membri importanți ai clanurilor interlope din toată țara. Mireasa a îmbrăcat o rochie superbă, bătută în pietre și a dansat până dimineață pe ritmuri de manele cântate de Nicolae Guță, Adrian Minune și Sorinel Puștiu. 

Nunta a avut 600 de invitați și artiști pe măsură care au încins atmosfera. Printre aceștia s-a numărat și Florin Salam, despre care se spune că în ultima perioadă avea probleme cu interlopul din clanul Duduienilor. Salam

l-a botezat pe Dani, fiul lui Emi, cei doi fiind astfel și cumătri. cu toate acestea se pare că între cei doi existau probleme în ultima perioadă. Polițiștii susțin că mai mulți maneliști de renume au fost amenințați, bătuți, tânhăriți de clanuri interlope și obligați să cânte la petreceri pe gratis. Printre aceștia s-ar număra și Salam, deși artistul nu a vrut să recunoască acest lucru.

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Emi Pian, rudă de sânge cu asasinul său?! Legăturile neștiute între clanurile Duduianu și Rinu

 

Taguri:

În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.