Ali este incarcerat! Sub presiunea lui Uygar, Sevda il denunta pe Ali! Afla ce pericole are de infruntat barbatul la inchisoare, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Dragoste si secrete", de la 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 aug 2020, 00:06
video Foto(5)

In vreme ce Sevda sufera pentru durerea provocata lui Ali, barbatul, aflat in inchisoare, are de infruntat multe pericole pentru a ramane in viata.

Ali este incarcerat! Sub presiunea lui Uygar, Sevda il denunta pe barbatul iubit!

Ali nu suporta cand isi vede femeia iubita in bratele lui Uygar si incearca sa impiedice acest lucru. Sevda insa se afla sub presiunea amenintarilor lui Uygar si este obligata sa il reclame la politie pe Ali.

Tugce il curteaza pe Pilot, dar barbatului nu-i place atitudinea fetei.

Pilot este indragostit iremediabil de Duygu, si incearca sa-i recastige increderea iubitei sale care a decis sa mai acorde o sansa relatiei lor.

Intamplarea face ca Pilotul sa dea peste o scrisoare veche de-a lui Duygu si crede ca femeia iubita este indragostita de alt barbat. Pilotul sufera cumplit crezand ca Duygu l-a mintit in tot acest timp si, in semn de razbunare, el isi reia vechile obiceiuri cu Vedat.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In vreme ce Sevda sufera pentru durerea provocata lui Ali, barbatul, aflat in inchisoare, are de infruntat multe pericole pentru a ramane in viata.

Citeste si: Serialul “Dragoste si secrete” a pozitionat Kanal D pe primul loc in topul televiziunilor, in Prime Time

Citeste si: "Dragoste si secrete" actori: distributie completa

Citeste si: "Dragoste si secrete" live: cum poti urmari serialul online

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.