Florin Salam a ajuns la SPITAL dupa priveghiul lui Emi Pian! Ce se intampla in aceste momente cu manelistul

Autor: Oana Iosif
Actualizat: 06 aug 2020, 17:41
florin salam emi pian

Emi Pian, sub numele real de Florin Mototolea, a murit pe 4 august in urma unei rafueli la un joc de barbut.

Cine preia conducerea clanului Duduianu

Emi Pian, liderul Duduienilor, s-a stins fulgerator si toata lumea se intreaba cine preia conducerea clanului dupa moartea sa. Legile tiganeati și regulile clanurilor sunt aparent simple. In momentul în care unul dintre lideri piere, conducerea este preluata de următorul cel mai în varsta barbat din familie. Asadar, fiul lui Emi Pian nu poate fi urmatorul lider la Duduienilor. 

Citeste si: Ce se întâmplă la vila lui Emi Pian? Autoritățile sunt în alertă: "Ieri, la priveghi au fost..."

Tatal acestuia, Nicolae Duduianu, se afla in puscarie, dar a fost eliberat pentru a participa la funeraliile fiului sau. Potrivit surselor din media, cel care ar prelua conducerea clanului ar fi unul dintre fratii lui Emi Pian, care este plecat in strainatate. Tot potrivit legilor tiganesti, nu exista testament pentru romi. Toate bunurile raman in familie si fiecare clar stie exact ce are de facut si cu de se ocupa. 

Citeste si: BREAKING NEWS! Alerta in lumea interlopilor! IML a dezvaluit adevarata cauza a decesului Autopsia a scos la iveala ceva incredibil

Florin Salam a ajuns la spital

Dupa ce ar fi cantat ore intregi fara oprire, se pare ca Florin Salam ar fi ajuns la spital, acolo unde se afla internat fratele sau. Familia fratelui lui Florin Salam, în lacrimi în fața spitalului.

”Suntem disperați. În situația noastră pot fi foarte mulți oameni. Ne gândim la orice. Nu poți să aduci un om pe picioare aici și să ți-l iei... ferească Dumnezeu. Vrem să ne ni se comunice, să știm absolut orice. E familia noastră. E fratele meu”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Am avut o conversație telefonică cu domnul Cercel și din auzite, pentru că un medic ne spune ceva, unul altceva, ne-au spus că i-au cedat rinichii, ficatul. Am făcut rost de numărul lui de telefon și l-am întrebat cu disperare, eram blocați. I-am zis: ”Este adevărat că fratelui meu i-au cedat organele?” Și dânsul a spus: ”Așa, și dacă i-au cedat, ce ați putea face voi?” Domnul Streinu-Cercel a spus acest lucru”  

Florin Salam a fost amendat la priveghiul lui Emi Pian

Ministrul Marcel Vela a intrat in direct la Romania Tv, unde a anuntat ca printre zecile de persoane amendate s-a aflat si Florin Salam.

"Că sunt sute de persoane, nu este așa. Ați dat imagini de azi din cursul zilei, acum pe seară nu mai este așa.

Mai devreme ați difuzat imagini cu sute de persoane. Nu au fost 800 de persoane. S-au aplicat 60 de amenzi, inclusiv lui Florin Salam. Dacă sunt acum mai multe de 50 de persoane, se vor da amenzi. Vă garantez acest lucru.

Poliția și jandarmeria sunt acolo pentru a supraveghea zona, sunt în misiune, ca prevenție. Nu mi se pare să difuzați imagini de pe zi și să spuneți că sunt seara. Văd că dumneavoastră le știți pe toate. Elicopterul care a supravegheat zona este în misiune, are dispozitive de monitorizare pentru a identifica orice grup mai mare de oameni", a spus Marcel Vela.

Citeste si: Cine preia conducerea clanului Duduianu dupa moartea lui Emi Pian? Ce se intampla cu testamentul lasat!

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.