Vampirul Vlad vs. Cătălin Bordea, în Roastul anului 2020

Author: Daniela Iliuta

Cu mai bine de doi ani în urmă, când se lansa Vlad Cazino în România, piața locală beneficia de o premieră surprinzătoare: primul cazino online cu specific românesc. Inițiativa aparținea celor de la Kindred Group, una dintre cele mai puternice companii de jocuri de noroc la distanță la nivel internațional. Românii l-au cunoscut astfel pe carismaticul Vlad, un vampir prietenos, altfel decât apare acesta în poveștile legate de Transilvania. Vlad a devenit un personaj tot mai apropiat de pasionații de jocuri de cazino, conturându-și o identitate plină de umor.

Vlad este mereu pus pe glume, iar acum a trecut la un nou nivel, ajungând în prima ligă a stand-up comedy-ului din țara noastră, în prim-plan alături de celebrul comediant Cătălin Bordea. Cei doi sunt protagoniști în ceea ce pare să fie Roastul anului 2020 - o serie de contre pline de haz. Umor deștept, distracție cât cuprinde - iată cum duce Vlad Cazino partea de divertisment dincolo de jocurile propriu-zise. Surpriza anului este așadar acest Roast Battle de nota 10, în care simpaticul vampir Vlad îl are drept adversar pe nimeni altul decât pe celebrul Cătălin Bordea.

Duelul în glume dintre Vlad și Bordea a început deja pe contul de Facebook al Vlad Cazino, unde vampirul jucăuș anunță că vom putea viziona curând el mai șmecherific Roast Battle din câte au fost până acum, atât pe populara rețeaua de socializare, cât și pe YouTube și IGTV. Sunt mai bune numerele de stand-up comedy ale lui Bordea decât cele de pe mesele de ruletă de la Vlad Cazino? La astfel de întrebări, fanii comediei românești de calitate și ai jocurilor de noroc pline de adrenalină vor avea răspuns imediat ce se lansează Roastul complet cu Vlad și Cătălin Bordea.

Videoclipul a fost postat pe canalul de YouTube al simpaticului vampire si poate fi vizionat accesand acest LINK.

Vampirul Vlad a fost creionat încă din start drept o gazdă ideală pe platforma online de jocuri Vlad Cazino, fiind alături de jocători în toate secțiunile (de la sloturi la jocurile de masă și chiar la bingo) și introducând mereu campaniile promoționale noi. Vlad este activ pe rețelele de socializare, unde păstrează legătura cu pasionații de jocuri dincolo de platforma Vlad Cazino. Este prezent tot mai des la TV și în toate reclamele brandului, promovând distracția responsabilă. Vlad Cazino s-a implicat tot mai mult în ultima perioadă în acțiuni care sprijină divertismentul total, ajungând să devină unul dintre sponsorii celebrului festival UNTOLD în ediția 2019 - o premieră în cazul unui cazino online din România. În 2020, Vlad Cazino a fost sponsor și la Overnight, aducând atmosfera de festival pentru români într-un moment aparte.

Cătălin Bordea este unul dintre cei mai cunoscuți actori de stand-up comedy din România, cu show-uri de real succes în toată țara și cu prezențe active la TV în emisiuni de divertisment. Absolvent UNATC, Bordea a apărut și în seriale TV și este unul dintre preferații publicului pentru stilul său plin de umor. Printre promoțiile în vizualul cărora Vlad apare alături de Cătălin Bordea merită menționată campania Vara VLADastică de 1.500.000 Rotiri Bonus. În fiecare zi sunt acordate 10.000 rotiri bonus, iar la finalul lunii, pe lângă alte 200.000 de rotiri, cei de la Vlad Cazino oferă multe alte premii atractive - vouchere cash pentru jocuri de bingo, tichete la turnee Jackpot Poker și două super telefoane Samsung Flip. O mulțime de alte campanii speciale pot fi descoperite pe vladcazino.ro.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.