Ella de la Puterea dragostei, o noua interventie estetica! "Va dati seama ce bomba o sa fiu!" Iata la ce metoda de infrumusetare a recurs de aceasta data fosta concurenta!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 aug 2020, 14:53
video Foto(6)

La scurt timp după ce a ajuns in tara, concurenta de la Puterea Dragostei a mers din nou la o clinica de specialitate pentru o noua interventie estetica.

Ella de la Puterea dragostei, o noua interventie estetica! Desi este foarte frumoasa si are trasaturi naturale demne de invidiat, Ella continua sa fie nemulțumită de aspectul ei fizic. Astfel, concurenta de la "Puterea Dragostei" a așteptat cu nerăbdare să revina in tara pentru a rezolva o problema de ordin estetic.

Citeste si: Ella iubește din nou? Incredibil ce cadou scump a primit

Citeste si: Ella a făcut anunțul pe instagram: "Din păcate, de câteva zile..." Ce a pățit fosta concurentă de la "Puterea Dragostei"?

Ella de la Puterea dragostei, o noua interventie estetica!

Ella de la "Puterea Dragostei" a recunoscut de multe ori ca este adepta interventiilor estetice, insa nu este de acord cu persoanele care exagereaza cu anumite proceduri. Astfel, in urma cu ceva timp Ella a trecut pragul medicului estetician pentru a-si injecta acid hialuronic in buze, dar rezultatul final nu a mulțumit-o deloc, si apoi tanara a luat decizia

de a apela din nou la ajutorul medicului specialist, dar pentru a topi acidul hialuronic. De curand, Ella a recurs la o noua interventie estetica inedita, la nivelul picioarelor. Aceasta a apelat la o clinica specializata, pentru a rezolva problema celulitei din zona picioarelor. Iata cum a fost surprinsa in cabinet:
"Va dati seama ce bomba o sa fiu! O bomba cu ceas!", a spus Ella, chiar in timpul procedurii estetitce.

Ella are o nouă relație? S-a dat de gol: "Ține secret până când..."

Ella nu și-a găsit sufletul pereche la" Puterea Dragostei", cu toate că a interacționat cu mai mulți băieți. Este cunoscut faptul că aceasta a fost îndrăgosită de Jador, dar și că a vorbit cu Iancu, dar nu a format un cuplu cu niciunul dintre ei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cu toate acestea, acum, după ce s-a întors în România, Ella a dat de înțeles că în viața ei ar exista cineva.

Fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" a postat un mesaj pe contul personal de instagram prin care a sugerat că este mai bine ca lucrurile să rămână secrete până în momentul în care există o siguranță că relația este una serioasă.

"Ține secret până când e permanent.", a scris Ella pe instagram.

Cititi continuarea aici.

Puteți urmări edițiile emisiunii Puterea dragostei și  online, pe Kanal D live și puteți consulta programul Kanal D  aici.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.