Horoscop 8 august. Zodia care intră în criză de timp

Autor: Bianca Hriscu

Horoscop 8 august. Deși au planificat totul în detaliu, un eveniment dă totul peste cap, iar acești nativi ajung să fie presați de timp. Nu se vor simți comod.

Horoscop 8 august.  Începe o zi agitată pentru cei născuți într-o anumită zodie. Deși nu le stă în fire să lase totul pe ultima sută de metri, de această dată, destinul îi pune în fața unei astfel de situații.

Citeste si: Horoscop octombrie 2020. Astrele aduc mai multa stabilitate si echilibru pentru zodii

Horoscop 8 august. Zodia care intră în criză de timp

Horoscop 8 august. Berbec

Nu îți place să faci promisiuni pe care nu ai siguranța că le poți respecta, însă astăzi vei sări niște etape și îți vei asuma anumite responsabilități. Nu există o altă soluție, așa că trebuie să accepți situația. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop 8 august. Taur

Orgoliul te împiedică să gândești limpede și poți judeca greșit anumite persoane. Mare atenție la relația cu persoana iubită. Pot să apară neînțelegeri din motive banale, dar care pot duce la despărțire.

Horoscop 8 august. Gemeni

Trebuie să primești un telefon important, dar care se lasă așteptat. Ești cu gândul doar acolo și nu te poți liniști deloc.

Ar fi bine să uiți de acest detaliu și să te bucuri de weekend.

Horoscop 8 august. Rac

Ai chef de ceartă astăzi și te enervezi fără motiv, iar ieșirile tale nervoase nu vor fi deloc pe placul apropiaților. Trebuie să te controlezi pentru a nu le strica starea de spirit celor din jur.

Citeste si: Horoscop septembrie 2020, o luna inselatoare pentru mai multe zodii

Horoscop 8 august. Leu

Ai tendința de a arunca cu banii în stânga și în dreapta astăzi și riști ca la final să îți dai seama că ai rămas pe minus. Ar fi bine să ții o evidență clară a banilor începând de acum.

Horoscop 8 august. Fecioara

Lucrurile scapă de sub control astăzi și te trezești că nu mai ai timp de nimic și că nu poți face ceea ce ți-ai propus.

Deși faci mereu liste peste liste și de obicei te organizezi foarte bine, cineva reușește să te încurce. Nu intra în panică, ci tratează totul cu calm.

Horoscop 8 august. Balanta

Persoana iubită este greu de mulțumit astăzi și indiferent de eforturile pe care le faci, parcă nu te poți ridica la nivelul așteptărilor. Poate că problema nu e la tine și ar fi mai bine să aștepți ca lucrurile să se rezolve de la sine. 

Horoscop 8 august. Scorpion

Faci pași mici în carieră, dar care te pot ajuta mult pe viitor. Astăzi vei realiza că ai luat cea mai bună decizie atunci când ai făcut o schimbare în plan profesional.

Horoscop 8 august. Sagetator

Este momentul să pui capăt unor certuri mai vechi cu persoanele în vârstă din familie. Orice ai face nu vei putea schimba felul în care gândesc și acționează și ar fi de preferat să te resemnezi.

Horoscop 8 august. Capricorn

Te simți excelent astăzi, dar ai tendința de a face excese de tot felul care te pot duce pe marginea prăpastiei. Mare atenție la deciziile pe care le iei.

Horoscop 8 august. Varsator

Astăzi ai toate șansele să faci lucruri pe care până acum le-ai tot amânat din cauza jobului. Vei simți din nou că trăiești în adevăratul sens al cuvântului.

Horoscop 8 august. Pesti

Va fi nevoie să faci un lucru pentru prima oară, iar această responsabilitate apasă greu pe umerii tăi. Doar adoptând o atitudine relaxată vei face ca totul să meargă ca pe roate.

Citeste si: Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 2-8 august 2020. Taurii vor fi total dezorientați, iar Fecioarele pot avea probleme mari cu sănătatea

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.