Sevda, fata in fata cu Ozlem, fosta sotie a lui Ali! Afla cum va decurge intalnirea celor doua rivale, LUNI, intr-un nou episod din serialul "Dragoste si secrete", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 aug 2020, 21:51
video Foto(6)

Cand nimeni nu se astepta, Ozlem, fosta sotie a lui Ali, isi face aparitia in cartier.

Sevda, fata in fata cu Ozlem, fosta sotie a lui Ali! Sevda este bulversata complet. Duygu o acuza ca a daunat, cu buna stiinta, relatiei dintre Ali si Pilot. De partea cealalta, Ali si Pilot au o confruntare serioasa.

Sevda, fata in fata cu Ozlem, fosta sotie a lui Ali!

Pilot il invinuieste pe Ali ca are o relatie cu Duygu.

Tensiunea atinge cote maxime intre cei doi, iar Ali il avertizeaza pe Pilot ca a picat intr-o capcana in ceea ce-o priveste pe Duygu. Cei doi frati nu stiu ca acela care sta in spatele acestor certuri este nimeni altul decat Uygar.

Cand Ali realizeaza ca dusmanul sau de moarte, Uygar, se afla in spatele tuturor nenorocirilor, merge sa-i ceara socoteala. In plus, Ali vrea sa o elibereze pe Sevda de povara casniciei cu dusmanul sau.

Ceea ce nu stie Ali este secretul urias care ii “uneste” pe Uygar si Sevda. Cand Ali, Uygar si Sevda ajung fata in fata, evenimentele capata dimensiuni uriase. 

Citeste si: "Dragoste si secrete" live: cum poti urmari serialul online

Citeste si: Serialul “Dragoste si secrete” a pozitionat Kanal D pe primul loc in topul televiziunilor, in Prime Time

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Relatia dintre Pilot si Duygu ajunge intr-o directie neasteptata. Ce-i doi tineri indragostiti reusesc sa ajunga la o “intelegere” si decid sa faca urmatorul pas in relatia lor. 

Cand nimeni nu se astepta, Ozlem, fosta sotie a lui Ali, isi face aparitia in cartier. Femeia este nerabdatoare sa isi intalneasca fostul sot, dar da nas in nas cu Sevda.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.