Surpriza serii la Puterea dragostei! Cristina Mihaela a schimbat tactica anuntului pentru "Favoritii saptamanii": cine sunt cele mai votate trei concurente si cei mai votati trei baieti din emisiune?

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 aug 2020, 20:03

Cristina Mihaela a ales sa schimbe putin tactica anuntului in ceea ce priveste "Favoritii saptamanii"

Surpriza serii la Puterea dragostei! Cristina Mihaela a schimbat tactica anuntului pentru "Favoritii saptamanii". Fanii emisiunii au inceput sa isi voteze concurentii favoriti, insa Cristina Mihaela a decis ca de aceasta data cei doi Favoriti ai saptamanii sa fie alesi abia in Gala de duminica, astfel ca linii le votare raman deschise.
Cei doi lideri vor face jocurile in casa dragostei, iar ceilalti concurenti sunt nevoiti sa accepte acest lucru, fie ca le place sau nu. 

Surpriza serii la Puterea dragostei! Cristina Mihaela a schimbat tactica anuntului pentru "Favoritii saptamanii"

Desi initial concurentii au crezut ca vor afla cine sunt cei doi Favoriti ai saptamanii, in editia de astazi, acestia au primit cu uimire vestea Cristinei Mihaela, care le-a spus ca vor putea afla doar cine sunt cei mai votati trei baieti din casa "Puterea dragostei" si respectiv, cele mai votate trei fete din aceasta saptamana, urmand ca abia maine acestia sa descopere cine sunt cei doi lideri desemnati de catre public si cine va fi in

pericol de eliminare in Gala de duminica.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: EXCLUSIV Ce face Cristina Mihaela Dorobantu inainte de fiecare editie Puterea Dragostei: ''Merg in cabina mea...''

Dupa cateva momente de suspans, Cristina Mihaela a anuntat cei mai votati trei concurenti si anume: Paul, George si Cristian. Iar din tabara fetelor, cele mai votate trei au fost: Madalina, Mona si Alexandra.
Iata ce reactii s-au starnit in randul concurentilor in materialul video de mai jos:

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.