Cutremur puternic - Autoritatiile sunt in alerta!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 aug 2020, 20:50

Un cutremur puternic a fost inregistrat in Alaska. Inainte de acest seism puternic a mai avut loc un alt cutremur ceva mai slab.

In ziua de 08 August 2020, la ora 17:42:55 (ora locală a României), s-a produs în ALASKA PENINSULA un cutremur puternic cu magnitudinea mb 6.3, la adâncimea de 30km.

Inainte de acest seism puternic a mai avut loc un alt cutremur ceva mai slab, insa tot in zona Alaska.

În ziua de 08 August 2020 la ora 15:53:05 (ora locala a Romaniei) s-a produs in ALASKA PENINSULA un cutremur semnificativ cu magnitudinea mb 5.7,

la adâncimea de 30km. (sursa: realitatea.net)

Citeste si: Care sunt cele mai mari cutremure din Romania din ultimii 100 de ani

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Gheorghe Marmureanu a facut anuntul: cand vine marele cutremur in Romania

Gheorghe Marmureanu a tinut sa faca lumina in acest subiect si a dezvaluit cand va veni marele seism.

Folosind date statistice, cunoscutul seismolog a precizat ca nu ne putem astepta la o miscare tectonica importanta in Romania inainte de anul 2040.

"Discutam de cutremur mare din 2040. Ce rost mai au aceste nimicuri? Am observat ca exista cutremure la 37- 38 de ani, altele sunt la 65, altele la 100 de ani.

Ciclul nou care a inceput in 1940, a fost acum 37, ar trebui sa fie ori 64, ca 38 a trecut, 64, 65, viitorul mare cutremur.

"Viitorul mare cutremur va prinde sudul Moldovei, partea de rasarit a Munteniei, Dobrogea ceva catre Kiev", a spus Gheorghe Marmureanu.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.