Berna si Philip se pregatesc deja de nunta? Berna si-a ales modelul rochiei sale de mireasa! Iata detaliul care i-a dat de gol pe cei doi indragostiti de la Puterea dragostei!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 aug 2020, 18:39
video Foto(6)

Berna si Philip s-au cunoscut la "Puterea dragostei" si au format unul dintre cele mai frumoase cupluri.

Berna si Philip se pregatesc deja de nunta? Berna si-a ales modelul rochiei sale de mireasa! Dupa ce a fost ceruta in casatorie de Philip, Berna si-a bucurat fanii cu inca o veste importanta, imediat dupa Marea Finala Puterea dragostei. Aceasta le-a marturisit ca isi doreste sa devina si mama cat mai curand.

Berna si Philip se pregatesc deja de nunta? Berna si-a ales modelul rochiei sale de mireasa!

Berna a postat o imagine din care reiese clar faptul ca este insarcinata. A postat o fotografie cu o vedeta de rang international, in spital, imediat dupa ce a nascut, alaturi de copilul si de iubitul ei. Acum este mai clar ca oricand faptul ca Berna vrea sa devina mama cat mai curand si poate aceste este modul ei de a spune ca este insarcinata. De curand, Berna a publicat o noua imagine inedita, in care apar o mireasa si un mire extrem de eleganti.

Semn ca frumoasa blondina si-a fixat deja modelul preferat pentru rochia de mireasa.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Berna, o noua interventie estetica!

Tanara a facut furori in casa "Puterea dragostei" inca de la prima sa aparitie, in sezonul intai al emisiunii. Tanara este model si adora sa fie fotografiata. Desi micuta si cu un aer aparent inocent, Bernadette s-a transformat intr-o adevarata bomba sexy cand purta tinute extravagante.

Citeste si: Berna, mai dezamăgită ca niciodată: "Mi se întâmplă să fiu trădată..." Ce a pățit?

Citeste si: Berna, mesaj emotionant pentru Andreea Mantea! Iata ce i-a transmis fosta concurenta de la Puterea dragostei, imediat dupa Marea Finala!

Berna este o aparitie de impact de fiecare data. Aceasta impresioneaza pe toata lumea cu chipul de papusa Barbie cu parul lung, blond, cu alura angelica. De curand, Berna le-a impartasit fanilor sai ca va recurge la o noua schimbare de look, chiar la scurt timp dupa Marea Finala "Puterea dragostei".


Aceasta si-a schimbat extensiile de par si a recurs la o transformare a culorii, alegand un blond-cenusiu. Dornica sa arate impecabil, Berna a apelat si la o noua interventie estetica la nivelul fetei.
Cititi continuarea aici.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.