Mama Geta a facut anuntul despre Iancu Sterp: ''Ma rog pentru tine...'' Ce a patit fiul cel mic al neamului Sterp!

Autor: Oana Iosif
Actualizat: 12 aug 2020, 10:36

Mama Geta este o prezenta carismatica si plina de viata si a cucerit imediat publicul din Romania in momentul in care a aparut prima data pe micul ecran.

Mama Geta a facut anuntul despre Iancu Sterp

Mama Geta este o fire jucausa si nu se sfiieste sa le lase comentarii copiilor sai, pe retelele de socializare. Aceasta a atras simpatia publicului prin modul ei autentic de a vorbi si de a se comporta. Iancu si Culita au plecat cateva zile pe litoral, iar mama Geta nu s-a putut abtine sa nu comenteze la fotografiile postate de acestia. 

Citeste si: Mama Geta, asa cum n-ati mai vazut-o pana acum! Iata cum a fost surprinsa mama lui Culita Sterp, la volanul noului sau bolid de lux!

''Frumusete, ma rog pentru tine! Sa fii sanatos si sa fii cuminte! Te iubesc mult'', este mesajul mamei Geta postat pe o retea de socializare. 

Cei doi se distreaza de minune, sub atenta supraveghere a mamei lor.

Iata imaginea postata de Iancu:

Citeste si: Culita Sterp si-a schimbat masina! Ce bolid de lux si-a luat cantaretul

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iancu Sterp, surprins în piscină alături de o fostă concurentă de la "Puterea Dragostei". După despărțirea de Denisa, fostul concurent de la "Survivor România" a intrat din nou în atenția fetelor.

Iancu Sterp, surprins în piscină alături de o fostă concurentă de la "Puterea Dragostei". Despre cine este vorba?

Deși s-a zvonit că ar avea o relație secretă cu Ella și că cei doi vorbesc foarte mult la telefon, nu alături de ea a fost surprins în piscină Iancu Sterp, ci este vorba despre o altă fostă concurentă de la "Puterea Dragostei". Iancu

Sterp și Simona Braboveanu au făcut baie în piscină, în miez de noapte, iar imaginile cu cei doi au ajuns rapid pe internet.

Dacă inițial au ajuns accidental în piscină, cei doi fiind împinși în apă, ulterior, Iancu Sterp și Simona Braboveanu au renunțat la haine. Ea a purtat un costum de baie minuscul, iar Iancu a părut că se simte foarte bine în compania ei.

Cei doi au mai fost surprinși împreună și în trecut, dar până în prezent nu au oferit nicio informație referitoare la relația dintre ei, de multe ori spunând că îi leagă doar o frumoasă prietenie.

Citeste continuarea aici

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.