Alerta intr-un judet din Romania! Zeci de noi cazuri de infectari cu COVID-19! Noua localitati, aproape de carantina!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 aug 2020, 13:56
video Foto(4)
Un echipaj SMURD transporta un pacient confirmat cu COVID-19 cu izoleta.

Nouă localități din județul Hunedoara se află la limita de a fi carantinate.

Alerta intr-un judet din Romania! Zeci de noi cazuri de infectari cu COVID-19. Peste 50 de cazuri de noi infectari cu virusul SARS COV 2 s-au înregistrat în ultimele 24 de ore in Hunedoara, iar nouă localităţi sunt la limita de a fi carantinate.

Alerta intr-un judet din Romania! Zeci de noi cazuri de infectari cu COVID-19

Prefectul solicită primarilor să adopte măsuri suplimentare pentru a evita această situație, arată Prefectura Hunedoara.

În județul Hunedoara, în ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 51 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, scrie realitateadehunedoara.net.

Potrivit datelor centralizate, la nivelul județului se constată o creștere a cazurilor și în ultimele 14 zile iar, potrivit specialiștilor, răspândirea infecției este comunitară.

Citeste si: Carantina Olt: Un sat intreg a intrat in carantina. Ce masuri au luat autoritatile pentru localnicii din satul Greci

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În acest context, prefectul județului, Vasilică Potecă, președinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, solicită locuitorilor să respecte cu mai mare responsabilitate măsurile de prevenire a infecției.

Cele mai multe cazuri active sunt în Hunedoara, Orăștie, Deva, Hațeg și Călan.

Prognoza privind evolutia epidemiei de coronavirus in septembrie

Prognoza privind evolutia epidemiei de coronavirus in septembrie ➢ Numărul de persoane confirmate zilnic - tendința puternic crescătoare- numărul prognozat de persoane confirmate pentru 8.09.2020 este de 2830

➢ Numărul de persoane vindecate zilnic - tendința crescătoare- numărul prognozat de persoane vindecate pentru 8.09.2020

este de 1000

➢ Numărul de cazuri active în fiecare zi - tendința puternic crescătoare- numărul prognozat de cazuri active pentru 8.09.2020 este de 52200

Cititi continuarea aici.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.