Philip de la Puterea dragostei isi vinde masina! Iata cum arata bolidul de lux si ce numar are!

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 12 aug 2020, 15:07

Philip a fost unul dintre cei mai controversati si mai apreciati concurenti de la Puterea dragostei, sezonul 2.

Philip, relatie controversata

Philip a pus ochii pe Ligi in momentul in care a venit in emisiune, dar relatia celor doi a fost una plina de nabadai si de neintelegeri. Dupa mai multe incercari de impacare si de rezolvare a problemelor, cei doi s-au despartit. Philip s-a indragostit apoi imediat de Berna, in momentul in care a vazut-o. Desi nici relatia lor nu a fost una usoara, cei doi au reusit sa isi rezolve problemele si sa treaca peste obstacolele puse de ceilalti in calea lor.

Citeste si: Berna si Philip se pregatesc deja de nunta? Berna si-a ales modelul rochiei sale de mireasa! Iata detaliul care i-a dat de gol pe cei doi indragostiti de la Puterea dragostei!

Desi Ligiei nu i-a picat deloc bine acest lucru, Berna si Philip au reusit sa isi sudeze relatia si mai tare. Ba chiar mai mult decat atat, cei doi s-au logoditit in timpul emisiunii, fiind primul cuplu care a facut acest lucru la televizor.

Desi nu au castigat emisiunea, cei doi au fost votati drept cuplul favorit de catre public. Acestia au planuri mari de viitor, iar Berna se pregateste sa devina mireasa, dar si mama. Ambii au spus ca isi doresc o familie frumoasa si fericita impreuna. 

Citeste si: Philip a spus tot adevarul despre sarcina Bernei: ''Impreuna, toti trei...''

Philip isi vinde masina

Intors in Romania dupa terminarea emisiunii, Philip a surprins pe toata lumea in momentul in care a decis ca vrea sa renunte la masina sa de lux. Bolidul este unul de zeci de mii de euro, personalizat dupa gustul lui. Este de culoare alb si are numarul ALB, si asta pentru ca numele de familie al acestuia este Albu. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cu toate ca tine foarte mult la masina, se pare Philip a ales sa o vanda, probabil pentru a-si lua alta, mai potrivita cu viata de familie care il asteapta atat pe el cat si pe Berna. Philip nu a spus cati bani cere pe bolidul de lux, insa cei interesati ii pot scrie un mesaj in privat. Iata mesajul si fotografie postate de acesta pe o retea de socializare: 

Citeste si: Cine este cuplul castigator de la "Puterea dragostei" sezonul 2! Andreea Mantea a facut anuntul

Citeste si: Berna a CONFIRMAT sarcina in cel mai frumos mod cu putinta! Felicitari!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.