Uygar descopera cine este ucigasul unchiului sau! Afla ce decizie radicala va lua barbatul, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Dragoste si secrete", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 aug 2020, 00:03
video Foto(4)

Uygar este socat cand afla ca o persoana foarte apropiata lui se afla in spatele mortii unchiului sau.

Ozlem trece prin momente de cumpana. Ea trebuie trebuie sa-l supuna unei operatii grele pe micutul Alican. Vestea minunata pe care femeia o primeste din partea medicilor ii ofera acesteia o imensa bucurie.

Ali trece din nou prin momente cumplite si este la un pas de a fi ucis, cand pica in ambuscada creata de Harputan, zis si Cap de Piatra. Din fericire, Pilot ii este alaturi lui Ali si lucrurile se sfarsesc cu bine pentru cei doi frati.

Uygar afla cine este asasinul unchiului sau si are de gand sa se razbune!

Uygar cauta sa gaseasca pe cel care se face vinovat de moartea unchiului sau si asa ajunge la Dilan, o tanara care lucra in hotelul in care a fost vazut ultima data raposatul sau unchi. Uygar este socat cand afla ca o persoana foarte apropiata lui se afla in spatele mortii unchiului sau.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu ratati in aceasta seara un nou episod din “Dragoste si secrete”, incepand cu ora 20:00, la Kanal D.

Citeste si: Ce familie fericita are Engin Hepileri, Uygar, din “Dragoste si secrete”

Citeste si: N-o sa-ti vina sa crezi care este locul preferat al lui Engin Hepileri, temutul Uygar, din “Dragoste si secrete”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.