Horoscop 14 august 2020. Zodia careia destinul ii joaca astazi feste

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 13 aug 2020, 13:48

Horoscopul zilei de 14 august isti arata ce ti-au rezervat astrele, in functie de zodie.

Horoscop 14 august 2020. Zodia Berbec

Sansele de a te indragosti astazi sunt destul de mari, mai ales daca esti un nativ singur. Desi iti doresti o relatie romantica pe termen lung, este important sa observi, in primul rand, daca atat tu, cat si viitorul partener de cuplu aveti valori si dorinte comune.

Horoscop 14 august 2020. Zodia Taur

Astazi iti place sa ai… o fire lenesa! Ce poate fi mai atragator pentru tine decat sa fii in propria ta zona de confort, cu propriul tau ritm si propriile tale visuri si

ganduri. Totusi nu-ti face un obicei din aceasta stare!

Citeste si: Horoscop RUNE, saptamana 10-16 AUGUST 2020. Noutati de la pietrele mistice pentru fiecare ZODIE!

Citeste si: Horoscop octombrie 2020. Astrele aduc mai multa stabilitate si echilibru pentru zodii

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop 14 august 2020. Zodia Gemeni

Chiar daca ziua este incepe intr-un mod linistit, calm inca te poti simti entuziasmat, dinamic si concentrat asupra obiectivele tale. Adopta totodata un stil de viata sanatos si mentine-ti optimismul pe intreg parcursul zilei!

Horoscop 14 august 2020. Zodia Rac

Iti vei pune toata increderea in tine insuti! Crezi in potentialul tau de a duce lucrurile pana la capat, in puterea ta de a lua deciziile corecte si in abilitatea ta de a negocia aspectele importante.

Mentine-ti aceasta stare intreaga zi!

Horoscop 14 august 2020. Zodia Leu

Tii cont de spatiul tau personal, de intimitatea ta, ceea ce este un lucru sanatos. Relatia de cuplu iti poate lua aproape toata concentratia si timpul tau, de aceea o pauza, destinata doar tie, iti va aduce numeroase beneficii din punct de vedere emotional si psihic.

citeste mai mult pe superbebe.ro

Citeste si: Horoscop septembrie 2020, o luna inselatoare pentru mai multe zodii

Citeste si: Horoscop dragoste august 2020. Despartiri si regasiri la orizont

 


Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.