Keremcem: “Am inceput sa fac sport!”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 aug 2020, 12:52
video Foto(7)

Indragitul actor si cantaret Keremcem, cel care da viata persoanjului Ali, din serialul “Dragoste si secrete”, de la Kanal D s-a apucat de sport.

Keremcem le-a dezvaluit jurnalistilor ca a inceput sa faca sport din nou

Carismaticul actor Keremcem a fost zarit zilele trecute in Bebek, alaturi de iubita lui de origine iraniana, Gazal, fericiti, tinandu-se de mana. Jurnalistii locali nu i-au “ratat” si l-au asaltat cu intrebari pe faimosul artist.

Atent mereu la imaginea sa, chipesul Keremcem a raspuns rapid reporterilor, atunci cand a fost intrebat daca a “castigat” in greutate, in perioada carantinei:

"Am luat in greutate un pic, de cand a inceput pandemia, cat timp am stat in carantina J. Iubita mea, Gazal, a facut mancaruri iraniene foarte delicioase. (…) Am inceput sa fac sport!”  a marturisit Keremcem jurnalistilor, conform cotidianului turcesc Habertürk.

Keremcem, pregatire ca la Hollywood pentru personajul Ali, din "Dragoste si secrete"

Keremcem a inceput sa faca sport intensiv, odata cu demararea pregatirilor pentru rolul Ali din serialul "Dragoste si secrete".


Celebrul actor a avut un cantonament de pregatire de trei luni, inainte de a incepe filmarile pentru serial, fiind instruit in arte martiale de antrenori care colaboreaza cu vedete de la Hollywood. Acesta a fost nevoit sa se antreneze cinci zile pe saptamana, in box, kickbox, arte martiale filipineze (Kali) si a primit instruire de baza pentru tragerile cu arme de foc. 

Citeste si: Keremcem si-a atins obiectivul!

Citeste si: Ce spune Keremcem despre partenera sa din serialul "Dragoste si secrete"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Keremcem, protagonistul serialului "Dragoste si secrete", primele declaratii despre o posibila casatorie! "Am petrecut mult timp impreuna!" Iata ce marturisiri neasteptate a facut indragitul actor!

Personajul Ali pe care il interpreteaza Keremcem in serialul "Dragoste si secrete", are abilitati atipice, este, pe de o parte, un personaj calm, dar, pe de alta parte, este si un adevarat luptator si aparator al dreptatii, in evenimentele cu care se confrunta.

Se pare ca actorul Keremcem nu va folosi dublura in scenele de actiune, ci va interpreta el insusi chiar si cele mai dure si periculoase momente.

Pe faimosul artist Keremcem il putem vedea in rolul Ali, in indragita productie “Dragoste si secrete”, difuzata de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal. 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.