Cum arată, de fapt, mașina Bentley a lui Jador! Mama cântărețului l-a luat la palme când a văzut-o!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 30 ian 2021, 02:40

Jador și-a achiziționat, recent, un Bentley Continental GT. Mașina i-a dat de furcă manelistului cu mama lui, care l-a criticat pentru câți bani a dat.

"E greu și să-i numeri, darămite să-i ai", l-a certat mama lui Jador pe băiatul ei pentru câți bani a dat pe mașină.

"M-a ajutat Dumnezeu, bre", a replicat manelistul.

Jador a făcut schimb de mașini cu un celebru vlogger, Marius Cătălin, care are aproape 530.000 de abonați pe YouTube.

"Să n-o lovești", l-a atenționat Jador pe vlogger.

Cum arată, de fapt, mașina Bentley a lui Jador!

Bolidul lui Jador are nu mai puțin de 600 de cai putere. 

Cântărețul s-a făcut, însă, un pic de râs atunci când vlogger-ul s-a uitat la rezervor. "E mai greu cu concertele în perioada asta", l-a ironizat vlogger-ul pe Jador.

Caii-putere i-au jucat feste lui Jador, care a fost amendat rapid de 3 ori pentru exces de viteză și i s-a luat permisul de conducere. 

"Mi-am luat mașină nouă! Nu știu dacă voi ați pățit chestia asta, dar e cea mai urâtă chestie să-ți cumperi o mașină nouă și să nu poți s-o conduci. E cea mai urâtă senzație!”,  le-a mărturisit Jador fanilor pe Instastory.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mama lui l-a luat la palme când i-a văzut mașina!

O femeie foarte credincioasă, mama lui Jador a început să îl bată, în glumă, atunci când a aflat câți bani a dat pe super-bolidul Bentley.

"Bre, era visul meu de mic copil", i-a explicat Jador.

După aceea, manelistul a plimbat-o pe mama lui cu noua mașină, iar femeia a recunoscut că îi place bolidul.

Nu și-a schimbat, însă, părerea legată de bani.

Mama lui Jador obișnuiește să-l mai plesnească, în glumă, pe fiul ei. Femeia îl iubește foarte mult pe Jador și este foarte mândră de succesul băiatului ei în muzică.

Are, însă, o nemulțumire! Jador nu s-a căsătorit și nu are un copil, așa că femeia încă așteaptă ca artistul să facă pasul cel mare.

În privința preferințelor ei, mama lui Jador spune că singura condiție este să îl iubească pe Jador. Spune că e de acord cu orice fată atât timp cât Jador e îndrăgostit de ea. "Poate să fie și măciucă (n.r.: femeie urâtă)", i-a mărturisit femeia băiatului ei.

Citeste si: Jador o sa innebuneasca! Ella s-a aplecat in timp ce facea un Insta Story, iar rochita i-a alunecat de tot! Nu purta sutien! FOTO

Citeste si: Legatura incredibila dintre Jador si Emi Pian! Manelistul, legaturi stranse cu clanul Duduianu

Citeste si: Jador și Bogdan Mocanu, fermecați de o brunetă. Cum au fost surprinși cei doi?

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.