EXCLUSIV Cât cere Jador pentru o cântare de câteva ore la o nuntă sau un botez

Autor: Oana Iosif
Actualizat: 17 aug 2020, 16:17
Andreea Mantea si Jador s-au intalnit la o nunta la emisiunea ''Se striga darul''

Jador este unul dintre cei mai cunoscuti si mai apreciati concurenti de la Puterea dragostei.

Tanarul Jador, sub numele lui real Ionut Remus Dumitrache, a venit la Puterea dragostei prezentandu-se ca un lautar care canta la diverse evenimente impreuna cu formatia sa. 

Jador a cucerit publicul de la Puterea dragostei

Emisiunea ''Puterea dragostei'' a fost cu siguranta o rampa de lansare pentru Jador. Tanarul spera sa devina cunoscut dupa participarea la show-ul matrimonial, dar nici nu spera la succesul nebun care a venit mai apoi.

Jador a intrat in casa Puterea dragostei pentru a-si gasi jumatatea. Povestea de dragoste pe care a trait-o alaturi de Simina a fost una extrem de intensa si de frumoasa. Datorita acestei povesti, Simina si Jador au fost pentru mult timp in topul voturilor celor de acasa. 

Citeste si: Cum arată, de fapt, mașina Bentley a lui Jador! Mama cântărețului l-a luat la palme când a văzut-o!

Jador a suferit mult in momentul in care el si Simina s-au despartit. Aceasta a trecut mai departe destul de repede si s-a cuplat cu Alex Zanoaga, cel care a devenit ''inamicul'' numarul 1 al sau. In ciuda incercarilor de a se impaca cu Simina, ea nu si-a mai dorit o relatie cu acesta. 

Cati bani cere Jador pe o cantare

Jador are 25 de ani, este originar din Bacau si provine dintr-o familie numeroasa. Tanarul a absolvit Facultatea de Studii Internationale si si-a croit singur drumul prin viata. Parintii lui Jador au un magazin de peste intr-una dintre cele mai cunsocute piete din Bacau. Oameni simpli si muncitori, parintii lui Jador au fost si eu luati prin surprindere de succesul colosal al fiului lor.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mama lui Jador isi doreste ca acesta sa se aseze la casa lui, sa se casatoreasca si sa ii faca multi nepoti. Pe de alta parte, Jador spune ca singura femeie cu care si-ar fi dorit o familie este Simina. Aceasta si-a facut insa o familie cu Alex Zanoaga si au impreuna si un copil, pe Dominic. 

Citeste si: Jador a venit la nunta cu ''gaina Simina''! Reactia Andreei Mantea cand a scos 30.000 de euro din geanta!

Dupa ce a parasit emisiunea ''Puterea dragostei'' pentru a se ocupa de proiectele personale, Jador a crescut tarifele. Acesta a ajuns sa faca rapid multi bani si sa ajunga numarul 1 in Trending pe YouTube cu aproape fiecare piesa pe care o scoate. Jador le canta atat romanilor din tara, cat si celor din strainatate. Devenind unul dintre cei mai populari cantareti de manele ai momentului, Jador cere pentru o cantare intre 2000 si 3000 de euro pe reprezentatie, plus plata mancarii, a cazarii si a transportului pentru el si pentru formatia sa. 

Desi nu este o perioada prielnica pentru evenimente, Jador are un program extrem de incarcat si are uneori si doua evenimente pe zi. Aceasta a devenit cap de afis pentru majoritatea evenimentelor la care participa, reusind chiar sa ii intreaca pe alti artisti mai vechi in domeniul muzical. 

Citeste si: Simina a spus adevarul despre tatal lui Dominic! Nu s-a mai putut abtine: ''Eu si Jador nu aveam cum sa...''

Citeste si: Jador o sa innebuneasca! Ella s-a aplecat in timp ce facea un Insta Story, iar rochita i-a alunecat de tot! Nu purta sutien! FOTO

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.