Cine este, de fapt, Andia, noua solistă a trupei Dj Project

Autor: B.M.
Actualizat: 30 ian 2021, 04:40
Andia, alaturi de trupa DJ Project la o sedinta foto

Andia, noua solista a trupei DJ Project, are sanse mari sa devina una dintre cele mai apreciate voci din industria muzicala romaneasca.

Andia a ajuns in atentia scenei muzicale din Romania dupa ce a interpretat partea de refren din hit-ul "Salcamii", realizat de Spike. Melodia s-a viralizat pe YouTube si a strans peste 27 de milioane de vizualizari intr-un timp relativ scurt, ocupand si primul loc in topurile radio timp de mai multe saptamani la rand.

Melodia Retrograd, prima inregistrata alaturi de DJ Project i-a confirmat succesul; videoclipul hit-ului are in prezent peste 23 de milioane de vizualizari pe YouTube.

Cati ani are Andia, noua solista DJ Project

Andia, noua solista a trupei DJ Project are varsta de 23 de ani si s-a nascut in orasul Roman din judetul Neamt. Andia a fost pasionata de muzica inca din copilarie. A debutat pe scena muzicala din Romania in cadrul unui festival din orasul ei natal, la varsta de doar 11 ani.

Noua solista DJ Project nu si-a urmat insa pasiunea pentru muzica si a decis sa se inscrie la Facultatea de Economie, pe care a si absolvit-o. Ulterior ea a inceput un master in acelasi domeniu. Andia si-a regasit insa pasiunea pentru muzica si a postat pe canalul ei oficial de YouTube mai multe melodii, printre care Meo Bijou sau Sabes Tu, care s-au bucurat de un succes moderat.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum a ajuns Andia sa fie noua solista de la DJ Project?

DJ Gino Manzotti, pe numele lui real Handke Giuseppe, a povestit in cadrul unui interviu ca a descoperit-o pe Andia in timp ce cauta o voce pentru hit-ul Retrograd. El a marturisit ca aceste cautari au durat nu mai putin de sase luni de zile si ca a apreciat la vocea Andiei interpretarea si timbrul vocal.

Gino Manzotti a ascultat-o pentru prima data pe Andia pe YouTube si califica vocea ei ca fiind una fresh, pe val.

Andia a marturisit ca a primit propunerea de a se alatura trupei cu emotie si entuziasm si nu a ascuns faptul ca isi dorea sa cante alaturi de un nume mare din industria muzicii romanesti, precum DJ Project.

Impreuna Andia si DJ Project au lansat superhit-ul Retrograd, care a ajuns la 23 de milioane de vizualizari pe YouTube. Cel de-al doilea single in actuala formula, numit Slabiciuni, a fost lansat in luna iunie si a strans pana acum peste 17 milioane de vizualizari pe YouTube.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.