Care sunt cele mai scumpe mașini din garajul lui Eminem. Celebrul rapper are o colecție impresionantă

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 30 ian 2021, 04:55
video Foto(7)

Eminem, unul dintre artistii cu cea mai stralucita cariera, are o colectie impresionanta de masini scumpe. Care sunt cele mai valoroase masini din garajul rapperului.

Orice barbat viseaza la o masina de lux, un supercar care sa ii puna in evidenta masculinitatea si puterea, insa nu sunt multi cei care ajung sa isi vada visul implinit. Eminem este unul dintre artistii care si-a atins telurile si, desi a plecat de jos in cariera, astazi se poate mandri cu cateva dintre cele mai cunoscute piese din lume, dar si cu o colectie impresionanta de masini.

Muzicianul are o pasiune reala pentru supermasini, iar bolizii care sunt in proprietatea rapperului vor fi cu atat mai valoroase.

Iata o lista cu cateva dintre supercarurile lui Eminem

A ston Martin V8 Vantage

Masina cunoscuta in intreaga lume datorita filmelor cu James Bond, Aston Martin este una dintre cele mai luxoase masini sport pe care Eminem le are in colectie.

Ferrari 575

Una dintre cele mai rare masini din lume, Ferrari 575 are sub capota un motor V12, de 5,7 litri, iar Eminem o adora. Aceasta este doar una dintre masinile Ferrari pe care rapperul le are, caci este un impatimit al marcii.

Porsche Carrera GT

O masina de "moda veche" s-ar spune, insa Eminem are un loc special in inima lui pentru Carrera GT, iar in colectia lui sunt mai multe bijuterii Porsche.

Ford GT

O alta masina de suflet pe care Eminem o detine. Clasic, ati putea spune, insa muzicianul are cu adevarat o relatie speciala cu Ford, iar acesta nu este singurul model al marcii din colectia lui Eminem.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Audi R8 Spyder

Eminem nu a ezitat sa isi cumpere acest supercar, desi a avut un proces cu producatorul german de la Audi, care a folosit piesa "Lose Yourself" intr-o reclama, fara acordul artistului.

Lamborghini Aventador

O masina cu adevarat speciala, care este si foarte populara in randul rapperilor americani, nu putea sa lipseasca din colectia lui Eminem.

McLaren MP4-12C

Completarea perfecta a colectiei oricarui impatimit vine cu un astfel de model de exceptie.

Citeste si: Eminem, speriat de ce ar putea dezvalui Mariah Carey despre el! E legat de performantele lui din pat!

Citeste si: Cu cati barbati s-a culcat Mariah Carey? "Sunt un fel de puritana in comparatie cu..."

Citeste si: Cum arata fata lui Eminem, la 21 de ani! Fetita de 4 ani despre care canta tatal ei s-a transformat intr-o femeie superba! FOTO

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.