Soc la Puterea dragostei: Alexandra si Cristian Comanici formeaza un cuplu? "Sunt aici sa-mi fac relatie"

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 18 aug 2020, 18:30

Alexandra si Cristian Comanici au fost implicati intr-un conflict, insa s-au impacat, iar acum concurentii speculeaza ca ar putea forma un cuplu.

Mai multi concurenti sunt de parere ca fratele Biancai Comanici e indragostit de Alexandra.

"M-am impacat cu ea, dar inseamna ca o iubesc?", i-a spus Cristian Comanici prezentatoarei show-ului, Cristina Mihaela Dorobantu, despre Alexandra.

"Cine stie ce descoperim?", a replicat Cristina Dorobantu.

Akebono e de parere ca Alexandra nu cauta cu adevarat o relatie la Puterea dragostei. "Stai degeaba (n.r.:

in show)", a spus el

"Sunt aici sa-mi fac relatie, nu e vina mea (n.r.: ca nu sunt barbati pe placul ei in casa)", a afirmat Alexandra.

Ale vrea sa se intoarca in casa pentru Cristian Comanici!

Inteligent si dragut, fratele Biancai Comanici pare placut de mai multe fete din casa Puterea dragostei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ale, care a parasit recent casa Puterea dragostei si cu care Cristian Comanici a parut sa formeze un cuplu, a marturisit ca vrea sa se intoarca in show pentru el.

''Daca nu isi va face o relatie pana in acel moment, cu siguranta da'', a raspuns Ale pe contul ei, intrebata fiind daca vre sa se intoarca in casa pentru Cristian Comanici.

Cristian Comanici, acuzat ca s-a bucurat ca a plecat Ale!

Dupa eliminarea din competitie a lui Ale, Cristian Comanici a zambit, iar unii au interpretat ca s-ar fi bucurat ca aceasta paraseste emisiunea.

Cristian Comanici a castigat premiul de favoritul saptamanii si cecul de 1.500 de euro in Gala in care Ale a parasit competitia. El spune ca a fost acuzat pe nedrept ca s-ar fi bucurat ca Ale pleaca acasa.

"Cum puteti spune ca am ras de fericire cand am aflat ca pleaca Ale? Era un ras de frustrare si, sincer, pentru o secunda ma gandeam ca va castiga Madalina si va proteja si casa. Cei care ma voteaza ma inteleg si ma sustin, cei care ma jigniti si urati, sincer e problema voastra, nu a mea.

Ale trece momentan prin niste probleme, nu legate de emisiune, va rog sa ii fiti alaturi", a transmis Cristian Comanici.

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.