A inselat-o David pe Andrada? Au aparut mesajele compromitatoare: "Esti un mincinos"

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 18 aug 2020, 18:42

Mesaje presupus compromitatoare, din care reiesea ca David ar fi inselat-o pe Andrada, au aparut in cea de a doua parte a show-ului Puterea dragostei.

David a sustinut ca nu este contul lui, el fiind aprobat de ceilalti baieti, care au spus ca numele contului este fake, fiindca este modificat fata de cel real.

"Esti un mincinos", a fost acuzat David.

Alexandra a sustinut ca sunt si apeluri video. "Se vede destul de clar, apelul a pornit si apelul s-a incheiat. Nu cred ca fata asta vorbea singura", a spus ea.

Nicos a sarit in apararea lui David. "Nu e contul lui, iar iti cauti materiale", i-a strigat el Alexandrei. Cei doi au o disputa permanenta de cand s-au despartit.

S-au despartit cu scandal!

Andrada si David s-au despartit cu scandal, iar tanara a plans!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

" De ce m-ai jignit? De ce ai vorbit urat despre mine pe live? Asa ti-am vorbit eu tie?", a intrebat-o David.

"Dar de ce nu mi-ai raspuns trei zile? E posibil sa nu pot sa dau de tine atata timp? E normal asa ceva? Te-ai folosit de mine!", i-a replicat Andrada.

In emisiunea de ieri s-a discutat ca David ar fi luat decizia despartirii de Andrada fiindca ar fi fost influentat de parinti, care isi doresc o alta fata pentru baiatul lor.

Ceilalti concurenti i-au spus lui David ca nu a procedat corect nevorbind deloc cu ea pana cand a fost anuntata decizia.

David a spus ca nu a dorit sa discute cu Andrada pentru ca a vrut ca totul sa se anunte in emisiune si sa fie discutat acolo, nu in afara.

 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.