Cristian Comanici, "Casanova" de la Puterea dragostei! Ce facea in camera rosie cu doua fete!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 19 aug 2020, 11:53

Cristian Comanici e foarte apropiat de Mariana, dar fratele Biancai, ramas singur in casa dupa plecarea lui Ale, nu se da in laturi de la a flirta si cu alte fete.

In timp ce Ale spune ca vrea sa se intoarca in casa Puterea dragostei pentru el, Cristian Comanici se apropie tot mai mult de Mariana.

Cristian Comanici a invitat-o pe Mariana, in camera rosie si a sfarsit prin a fi, de fapt, cu doua fete acolo, Madalina venind si ea.

Baietii au intrerupt insa intalnirea interesanta din camera rosie, dand navala cu totii acolo.

Cristian Comanici nu e strain de flirturile cu Madalina! Dupa anumite glume cu ea, care au deranjat-o, fratele Biancai Comanici s-a impacat cu aceasta, ba chiar au dat impresia ca s-ar putea infiripa ceva intre ei. Acum interesul lui Cristian Comanici pentru Mariana este evident!

Cristian Comanici, acuzat ca nu i-a pasat de plecarea lui Ale!

Cristian Comanici a fost acuzat ca a zambit si ca s-a bucurat atunci cand Ale a fost eliminata de la Puterea dragostei!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Fratele Biancai a negat vehement acuzatiile si a reactionat dur.

"Cum puteti spune ca am ras de fericire cand am aflat ca pleaca Ale? Era un ras de frustrare si, sincer, pentru o secunda ma gandeam ca va castiga Madalina si va proteja si casa. Cei care ma voteaza ma inteleg si ma sustin, cei care ma jigniti si urati, sincer e problema voastra, nu a mea.

Ale trece momentan prin niste probleme, nu legate de emisiune, va rog sa ii fiti alaturi", a transmis Cristian Comanici.

Ce le-a transmis Cristina Dorobantu concurentilor dupa eliminarea lui Ale

Ale a parasit casa Puterea dragostei chiar cand Cristian Comanici a fost desemnat castigatorul saptamanii.

Fratele Biancai a imbratisat-o pe Ale si si-a luat la revedere de la ea.

Se pare ca odata cu plecarea ei, Cristian Comanici si-a indreptat atentia spre alte fete. Cat timp era inca in competitie Ale, Cristian Comanici a fost acuzat ca nu are, pe bune, o relatie cu aceasta si ca totul este o strategie.

"Dragi concurenti, au trecut doua saptamani din competitie, aceasta perioada a fost una dificila pentru voi, tensiunile au depasit uneori limitele, iar actiunile voastre au fost la limita regulamentului! Consideram ca aceasta perioada a fost una de acomodare pentru voi, iar de acum incolo atat fetele, cat si baietii vor incerca sa aiba un comportament adecvat!

Va multumim tuturor si va uram succes! In aceasta seara nu voi veti decide cine pleaca, ci tot publicul va avea aceasta sansa! Intrucat Gabita nu a fost inclus in votul general, el nu este inclus intre cei care pot pleca! Ultimul loc in clasamentul telespectatorilor este ocupat de Ale!", a spus Cristina Mihaela dupa eliminarea lui Ale.