Ce apare pe gardul casei lui Dani Mocanu. Detaliul care le-a scăpat tuturor. FOTO

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 18 iul 2022, 10:01
Dani Mocanu, unul dintre cei mai în vogă maneliști

Dani Mocanu este unul dintre cei mai populari maneliști de la noi din țară. El este chiar preferatul interlopilor.

Puțină lume știe ce se află pe gardul casei lui Dani Mocanu. Ei bine, este vorba chiar de numele lui.

Artistul a făcut chiar el, poate neintenționat, această dezvăluire atunci când s-a fotografiat în fața casei sale, iar numele lui apărea, la loc de cinste, pe gard.

Recent, Dani Mocanu a scos un nou videoclip, Artileria, care are deja un succes enorm la public.

Piesa și videoclipul sunt realizate în tandem cu celebrul Costi Ioniță, care a colaborat în trecut cu Adi Minune și care acum colaboreaza cu alte nume cunoscute ale manelelor. De la 1 iunie, de când s-a lansat, Artileria a adunat peste 32 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dani Mocanu, preferatul interlopilor! George Pian l-a amenințat pe Jador pentru el!

Dani Mocanu este artistul preferat al interlopilor. George Pian din clanul Duduianu l-a amenințat pe Jador fiindcă a avut "tupeul" să îl concureze pe Dani Mocanu la primul loc în trending.

„Fac și eu video ăsta în special pentru… ăsta de Jador. A venit el de la Bacău să fie și el locul 1 în trending pe Youtube că a scos melodiile alea și a început să plângă: ”Aoleu Simina, te-a … Alex”.

Ai venit de la Bacău să fii locul 1 în trending….

Da mă, ai dreptate, ai avut locul 1 în trending 2-3 luni cât a vrut Dani Mocanu. Păi ăla e regele hiturilor, ești nebun? Păi cine ești tu mă, că ai cântat pe la tine pe la Bacău când mai murea câinele sau pisica unuia. Tu n-ai un pic de simț de rușine? A venit Dani Mocanu acum și a luat înapoi locul 1.

De ce? Pentru că el e numărul 1. Omul, nu că a obosit, s-a plictisit să fie locul 1 și a zis și el cum e să fii locul 2 și 3 și omul s-a supărat acum că te-a văzut că ești pe… și îi era să nu faci vreun infarct, să mori de atâta faimă.

Pentru că ăsta e el, Dani Mocanu, omul e Regele! Pe lângă faptul că e al nostru, e fratele meu, dă-i Cezarului ce-i al Cezarului! Nu ție! Că tu ești un prost, ești nebun? Apropo, vezi că pe data de 20 îmi

fată pisica, dacă nu ești prezent, unde te prind, dacă nu te bat. Atât îți spun. Și tu, Desanto, vezi cum stai, că pe tine te trimit înapoi de unde ai venit. Gata cu locul 1, că nu-l meritați! Locul 2, locul 3, luați-le, că nu avem nevoie, dar locul 1, se știe, ăla e rezervat pentru încă 10 vieți de acum încolo, pentru Dani Mocanu. V-am pupat și terminați cu fițele!”,  l-a
amenintat, intr-un live, George Pian pe Jador.

 

 

Taguri: