Câte lucruri nu sunt știute despre balsamurile de buze în general? Recomandări de la Manicos

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 aug 2020, 15:54

În lupta pentru obținerea celor mai bune lucruri doar pentru propria persoană, adesea sunt date deoparte lucrurile care chiar contează.

Un exemplu concret în acest sens este chiar balsamul de buze. Cum obișnuiește publicul să își achiziționeze balsamul de buze perfect? Simplu! În primul rând, după aroma sa, în detrimentul ingredientelor componente.

Cei conștienți de cât de mult înseamnă să alegi înțelept un produs își vor îndrepta pașii garantat spre alternativele naturale, vegetale. Acestea prezintă mii de beneficii, comparativ cu alternativele artificiale. Vorbim, în primul rând, de balsamurile de buze ca de niște ocrotitori ai sănătății pielii, totul realizându-se cu minim de efort.

Ce fac balsamurile de buze?

Efectele balsamurilor de buze sunt cunoscute vag de către mulți dintre noi. În principal, un balsam de buze este responsabil de protejarea buzelor. Pielea acestora este cu mult mai subțire, comparativ cu alte zone alte corpului expuse la contactul cu exteriorul. În acest fel, ea are nevoie de o protecție mult mai puternică și de efect.

Având în vedere că vorbim de buze, parte a corpului expusă direct la vânt și contact cu alimente, se pare că în timp acestea simt și nevoia de a fi hrănite. Componentele ingrediente ale balsamului de buze au acest rol, cel de a hrăni în profunzime buzele. Și-l îndeplinesc oare? Rămâne de văzut - totul ține de cât de calitative sunt balsamurile în cauză.

Colecția de balsamuri de buze de la Manicos le cuprinde atât pe cele naturale, cât și pe cele vegetale. Vorbim de produse cu un continut de minim 98% ingrediente naturale pe bază de ceară de albine sau de produse cu un continut de minim 98% materii prime vegetale pe bază de ceară candelilla. Sunt realizate prin procedee nontoxice, prietenoase cu mediul și automat prietenoase cu suprafața pielii cu care intră în contact. Acestea au la bază plante și fructe naturale a căror proprietăți eficiente sunt recunoscute pretutindeni.

Un alt rol extrem de important al balsamurilor de buze este cel de tratare a țesuturilor afectate de diverși factori. Atât timp cât au în componență ingrediente cu rol protector, scopul lor, rolul lor va fi pe deplin îndeplinit. Iată că balsamurile de buze de la Manicos reușesc să protejeze și să repare țesuturile în întregime, iar rezultatele nu întârzie să apară.

Ce ingrediente trebuie evitate atunci când vine vorba de balsamurile de buze?

Un balsam de buze înalt calitativ va veni însoțit de toate informațiile ce privesc ingredientele componente. De obicei, pentru a evita reacțiile alergice și uscarea buzelor este recomandată evitarea balsamurilor ce conțin ingrediente de sinteză.

Chiar dacă aceste ingrediente pot da o senzație plăcută la nivelul buzelor, pe cealaltă parte le vor usca. Și iată că scopul balsamurilor de buze nu trebuie să fie cel de uscare, ci cel de hidratare completă pe o perioadă lungă de timp și acest lucru este posibil doar cu ingrediente naturale.

Parfumurile artificiale sunt din nou o problemă. Vorbim de buze, organul senzorial tactil extrem de sensibil, la nivelul căruia ar trebui să ajungă doar ingrediente prietenoase. Parfumurile artificiale, în special cele extrem de puternice, pot contine foarte multi alergeni, care nu sunt chiar prietenoși cu buzele. Balsamurile de buze de la Manicos conțin extracte de plante și fructe naturale, deci vin la pachet cu un parfum fresh, natural.

Acidul salicilic este de asemenea un dușman al buzelor. Acesta este folosit cu preponderență pentru remedierea acneei prin uscarea coșurilor. Atunci când ajunge la nivelul buzelor le va usca, eventual chiar le va crăpa. Deci o întâmplare extrem de neplăcută.

În topul balsamurilor de buze cu proprietăți inedite se regăsește și gama disponibilă pe manicos.ro. Vorbim de balsamuri de buze ce au la bază uleiuri de argan. Pentru că anterior s-a discutat despre cât de neprietenoase sunt parfumurile artificiale, iată că balsamurile de buze de la Manicos prezintă parfumuri de vanilie, căpșună, portocală și nu numai, deci parfumuri naturale, din extracte naturale.

Create din extracte de migdale dulci, sâmburi de struguri, lămâie, morcov, pepene galben, avocado, cătină, macadamia, propolis, dar și portocală, balsamurile de la Manicos sunt produse naturale și vegetale, deci extrem de prietenoase cu buzele.

Cine este Manicos

Manicos este un producător autohton cu o mare deschidere pe piața de profil din România. Pe lângă gama extinsă de balsamuri de buze, Manicos pune la dispoziția celor interesați în mediul online categorii diverse de cosmetice naturale, creme naturale, uleiuri pentru ten, siropuri naturale dar și mai multe variante de gel de duş natural, deodorant fără aluminiu, săpunuri naturale sau şampon fără sulfaţi.

Pentru a descoperi întreaga gamă de produse de la Manicos cei interesați sunt invitați să acceseze manicos.ro.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.