Un nou scandal intre Cristian Comanici si George! Uite ce a putut sa spuna despre Bianca Comanici: "Sa lasam familia in pace"

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 22 aug 2020, 18:21
George a invocat-o pe Bianca Comanici in scandalul cu fratele ei

George si Cristian Comanici, aflati deja in conflict, s-au contrat din nou violent in emisiunea de astazi Puterea dragostei.

Cristian Comanici a spus ca l-a deranjat ca Mona, atunci cand a intrat in competitie, nu a spus ca este dansatoare.

George, iubitul ei, a reactionat imediat. "Sora ta, cand a intrat in emisiune, a spus ca a facut videochat?", l-a intrebat George pe Cristian Comanici.

Intrebarea l-a deranjat foarte tare pe Cristian Comanici, care a reactionat prompt.

"Sa lasam familia in pace! Mona nu e familia ta, sunteti de o luna impreuna", a replicat fratele Biancai. "Eu n-am spus ca sora-mea a avut dreptate", a zis ulterior Cristian Comanici.

"Suntem din a doua zi impreuna", a mai zis George, punctand legatura puternica pe care o are cu Mona.

Cristian Comanici a insistat ca nu i s-a parut corect ca Mona sa ascunda acest lucru, in conditiile in care atunci intra in casa si mai multi baieti ar fi putut sa fie atrasi de ea.

"Asta m-a deranjat atunci, acum nu mai am nicio problema", a zis Cristian Comanici.

Un nou scandal intre Cristian Comanici si George!

Baietii i-au zis lui Cristian Comanici ca nici ei nu vad ceva in neregula cu faptul ca Mona e dansatoare, iar el a fost de acord cu acest lucru, insa a punctat: "Daca ea a ascuns, inseamna ca i-a fost rusine".

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Baietii au spus ca fratele Biancai Comanici nu gaseste o cale sa comunice cu George.

Nu e primul conflict intre ei doi, acestia fiind rivali si contrazicandu-se de cand a inceput sezonul al 3-lea de la Puterea dragostei.

"Esti urat!", l-a jignit George pe Cristian Comanici in precedentul conflict dintre ei doi, fratele Biancai replicand si el.

"Ai venit in emisiune ca nu mai puteai juca fotbal", a replicat Cristian Comanici.

Ulterior, pe retelele de socializare, Cristian Comanici recunoste ca s-a simtit jignit de George. ''Salutare.

Am vazut pe cateva pagini ca l-ati jignit pe George. Pot sa spun ca si eu in editia a doua m-am simtit putin jignit de ce a zis George, dar a venit la mine si si-a cerut scuze si ne-am impacat'', a scris Cristian pe o retea de socializare.  

 


Penultimul episod al serialului „Vinovați de Iubire” este difuzat la data de 19 septembrie 2024. Urmărește episodul 53 al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară.