Soc la "Puterea dragostei": Adriana, scoasa in fata pentru eliminare! Cine a parasit, in cele din urma, competitia

Autor: Bogdan Stanescu
Actualizat: 23 aug 2020, 20:00
Alexandra si Cristi, nominalizati la eliminare

Adriana, sora Alexandrei, a fost printre nominalizatii la eliminare in Gala Puterea dragostei din 23 august.

Emotii uriase pentru Alexandra, care a fost la un pas sa ramana in competitia Puterea dragostei sezonul 3 fara sora ei, Adriana.

Alexandra nici nu a stat pe ganduri si a mers sa negocieze de urgenta cu Cristian Comanici. Situatia era intr-adevar una critica pentru Alexandra, avand in vedere sustinerea uriasa de care se bucura Cristian Comanici, si datorita popularitatii surorii sale, Bianca.

Alexandra a negociat ca un mare profesionist in vanzari, fara sa lase sa se vada disperarea ei.

"Zi-mi, ce vrei? Vrei banii, nu?", l-a intrebat Alexandra pe Cristian Comanici.

Acesta ezita. "Asa si-asa", a raspuns el. "Daca nu iti protejezi casa, Adriana pleaca si automat parasesti si tu competitia", a spus Cristian Comanici, constient de situatia dificila in care se afla Alexandra. "Deci iei banii, da?", nu s-a lasat Alexandra, care i-a intins si mana, sa bata palma. In cele din urma, Cristian Comanici a cedat si a luat banii, premiul de 1.500

de euro, urmand ca Alexandra sa fie cea care isi protejeaza casa. Cristi este, astfel, eliminat de la Puterea dragostei sezonul 3.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cristi paraseste competitia Puterea dragostei sezonul 3!

Cristi paraseste, cel putin temporar, competitia Puterea dragostei sezonul 3, in urma negocierilor dintre Alexandra si Cristian Comanici.

Adriana a avut emotii uriase, insa in cele din urma a reusit sa ramana in competitie.

Cristian Comanici incepe sa se aboneze, la fel cum o facuse si sora lui, Bianca, la premiul saptamanal de 1.500

de euro. Si saptamana trecuta el a primit premiul si si-a protejat si casa. A fost insa o bucurie pe jumatate pentru Cristian Comanici, intrucat atunci Ale a parasit competitia Puterea dragostei.

Akebono s-a ales cu un cartonas galben, decizia fiind anuntata in Gala din 23 august de catre prezentatoarea Puterea dragostei, Cristina Mihaela Dorobantu. Akebono a fost foarte nervos, toata saptamana, intrand in numeroase conflicte, unul dintre acestea fiind chiar cu Cristian Comanici.

Cu fratele Biancai, insa, Akebono s-a impacat, ba chiar s-au luat de dupa gat, semn ca toate tensiunile s-au incheiat intre ei.

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.