Bomba la Puterea dragostei! O inregistrare anonima arunca in aer casa dragostei: de ce au venit concurentii in emisiune

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 24 aug 2020, 17:45

O inregistrare anonima arunca in aer casa dragostei si dezvaluie de ce au venit in casa anumiti concurenti! Relatia e un bonus!

Casa dragostei fierbe! Niste inregistrari cu telefonul au ajuns in mainile prezentatoarei Puterea dragostei, Cristina Mihaela, iar ea nu a ezitat sa le ceara socoteala concurentilor. Este vorba despre inregistrari facute in masina, in timp ce concurentii plecau de la filmari spre hotel, iar persoana care le-a inregistrat discutiile este cineva din randul concurentilor.

O inregistrare anonima arunca in aer casa dragostei

Discutiile au intervenit dupa Gala in care s-au incins foarte tare spiritele si cativa dintre baieti s-au manifestat violent, iar Cristi a fost eliminat. In discutiile dintre concurenti sunt facute mai multe acuzatii si afirmatii grave!

Conflictul dintre Cristian si Nicos a continuat la Puterea dragostei astazi, iar Cristina Mihaela a decis sa lamureasca situatia si sa ii opreasca pe cei doi. Nicos a fost foarte suparat atunci cand s-a discutat despre tatal lui in emisiune, insa nici el nu este foarte diplomat atunci cand vorbeste despre alti concurenti si familiile acestora, chiar daca el

o face in afara emisiunii. Cristian a spus ca Nicos reuseste sa il scoata din sarite si prefera sa iasa din platoul de filmare in astfel de momente.

Cristina Mihaela a decis sa dea cartile pe fata si sa difuzeze inregistrarile.

Dupa ce i-a anuntat pe concurenti ca urmeaza dezvaluiri incendiare, prezentatoarea a cerut productiei sa dea drumul inregistrarilor.

Ce au vorbit concurentii in masina, la plecare de la filmari, catre hotel, da clar de inteles ca o mare parte dintre concurenti au venit la Puterea dragostei pentru faima, iar

o eventuala relatie este un bonus, nu un scop. In discutie a fost adusa Ale, care i-ar fi scris lui Cristian sa faca tot ce e posibil ca ea sa se intoarca in casa. Paul a intervenit in discutia inregistrata, iar dupa ce aceasta a fost difuzata, Paul a dat explicatii, in direct.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum au justificat cei inregistrati afirmatiile?

Ca si-au gasit scuze sau ca au evitat subiectul, concurentii ale caror voci se aud pe inregistrari nu au putut sa ascunda adevarul, cand s-au vazut expusi. Cel mai grav este ca anumiti baieti sunt de parere ca faima si banii sunt mai importante in emisiune, decat relatiile pe care au declarat ca isi doresc sa le intemeieze, atunci cand s-au inscris la Puterea dragostei.

Citeste si: Cine este noul concurent de la Puterea dragostei! Motivul pentru care a divortat in urma cu doua luni, avem DOCUMENTUL! FOTO

Si cuvintele urate ale lui Nicos sunt de condamnat, mai ales ca sunt afirmatii despre sora lui Cristian, Bianca, pe care Nicos nici nu a intalnit-o vreodata.

Iata materialul video incendiar, in care concurentii sunt inregistrati vorbind la plecarea de la Gala in care Cristi a fost eliminat.

Citeste si: Daiana este însărcinată? Veste bombă despre fosta concurentă de la Puterea Dragostei: "Strălucește într-un anume fel și se simte..."

Citeste si: Bianca Comanici, anunt trist despre starea ei de sanatate! Din pacate este ceva serios: ''Am ajuns la capatul puterilor''

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.