Cristi, eliminat de la Puterea dragostei, a facut declaratii explozive despre Nicos: "Am cazut in plasa lui!"

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 24 aug 2020, 18:45

Cristi il acuza pe Nicos ca s-a folosit de el si face declaratii explozive despre scurta lui sedere la Puterea dragostei.

Cristi a dat cartile pe fata, dupa ce a fost eliminat de la Puterea dragostei! Concurentul a plecat la doar o saptamana de competitie, iar conflictele care au aparut in jurul lui au dus la reactii violente care au zguduit casa dragostei.

Nicos, vinovat pentru plecarea lui Cristi

Nicos este, se pare cel responsabil pentru ce s-a intamplat cu Cristi, iar acesta din urma a ales sa faca declaratii dupa ce a parasit Puterea dragostei, dintr-un loc neutru, in care sa fie linistit.

Echipa de productie Puterea dragostei a realizat filmarea la care Cristi a facut invitatia, fostul concurent dorind sa clarifice lucrurile care s-au intamplat intr-un timp atat de scurt.

Cristi este de parere ca Nicos s-a folosit de el si spune ca toata lumea este certata cu Nicos pe buna dreptate. Cristi regreta ca i-a acordat incredere lui Nicos si se simte folosit de acesta. "Am cazut in plasa lui, cum cade pestele intr-o plasa!", a spus Cristi.

Citeste si: Cine este noul concurent de la Puterea dragostei! Motivul pentru care a divortat in urma cu doua luni, avem DOCUMENTUL! FOTo

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dupa Gala in care Cristi a parasit competitia, toti concurentii au mers la plaja, inclusiv Cristi, care se astepta ca Nicos sa vina la el si sa ii vorbeasca. Acest lucru nu s-a intamplat, iar Cristi si-a exprimat inca o data dezamagirea si a renegat prietenia cu Nicos.

" Am dat o tura pe plaja sa ma linistesc! O saptamana tumultoasa, care a fost altfel decat ma asteptam! Nicos a incercat sa gaseasca persoane pe care sa le traga alaturi de el si sa iasa el in fata.

Sunt sigur ca Nicos este de vina. El m-a cautat pe mine ca un stalp. Nu mai am nicio relatie cu Nicos. Ma asteptam sa vina sa imi zica ceva, sa ma intrebe ceva, insa nu a facut niciun gest. Ma simt exact ca un peste cazut in plasa unui pescar!", a spus Cristi.

Iata materialul video in care Cristi face declaratii explozive despre eliminarea lui:

Citeste si: Cum arata Simina Loica in costum de baie, la 6 luni dupa ce a nascut! Detaliul incredibil observat de fani!

Citeste si: Bianca Comanici, anunt trist despre starea ei de sanatate! Din pacate este ceva serios: ''Am ajuns la capatul puterilor''

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.