Live Stream Online Puterea dragostei - Editia de marti, 25 august - Video

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 30 ian 2021, 10:50

Razboiul pare fara sfarsit la Puterea dragostei. Mai intai baietii au sarit la bataie, iar acum fetele nu isi mai pot stapani nervii. Aflati totul, in editia incendiara din 25 august, de la 11:00 si de la 17:00

Dupa ce baietii au scos ce era mai rau din ei, fetele au reaprins razboiul. Nicos a promis ca se va abtine de la atacuri si comentarii pentru ca nu vrea sa continue ca pana ieri, insa bombele aruncate inca mai explodeaza.

Nicos nu reuseste sa isi asume insa vina pentru scandalurile provocate, ceea ce il face o Cristian sa nu poata avea incredere in vorbele goale ale colegului de emisiune.

Totusi, niciunul dintre cei doi nu si-ar dori sa plece din competitie!

Vezi Online Video emisiunea Puterea dragostei Live pe Kanal D

Andrada si Alexandra reaprind un scandal mai vechi si nu isi mai pot stapani nervii. Vorbe grele si jigniri pe care le vor regreta ies acum necontrolat din gurile fetelor. Fara sa stea prea mult e ganduri, cele doua concurente Puterea dragostei isi arunca acuzatii si inviuiri, fara sa le pese de consecinte sau de imaginea pe care si-o creaza in fata telespectatorilor.

Convinsa ca are dreptate, Andrada nu-si poate controla cuvintele, iar interventia baietilor nu face decat sa agraveze situatia din casa fetelor.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Alexandra este provocata la o confruntare fata in fata, iar vulcanica blondina nu refuza!" Ai curaj sa vii aici, al mine?", a fost provocarea directa a Andradei, catre Alexandra. Nimeni nu se gandea ca aceasta din urma va spune "nu", ceea ce nici nu se va intampla. Vor sari fetele la bataie?

Adriana a incercat fara succes sa isi linisteasca sora, insa a ajuns sa se enerveze si ea si sa intre in conflictul cu Andrada.

Cand Alexandra este provocata la o confruntare fizica, Mona este cea care sare sa o opreasca pe concurenta si o urmeaza in goana ei catre Andrada.

Care este motivul conflictului care a facut ca situatia sa degenereze atat de tare? Sa fie tot Nicos de vinea? Nu pierde editia incendiara Puterea dragostei din 25 august, la Kanal D.