Live Stream online In cautarea adevarului - editia de marti, 25 august - VIDEO

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 aug 2020, 12:47
video Foto(4)

O noua editie "In cautarea adevarului" incepe pe Kanal D, la ora 13:00. Editia din 25 august 2020 poate fi urmarita prin Live Video Online pe site-ul www.kanald.ro

In editia de astazi, 25 august, In cautarea adevarului, telespectatorii vor putea urmari o povestea incredibila a unui tanar, obisnuit sa fie inconjurat de mai multe femei, dornic de aventuri trecatoare, pentru care tradarea este un lucru banal.

Vezi online video emisiunea In cautarea adevarului pe Kanal D

Felul in care un barbat priveste o femeie si, de ce nu, si invers, tine de educatia feecaruia.

Sunt deopotriva femei si barbati pentru care distractia inseamna multe aventuri si relatii pasagere. Insa este de netolerat ca sexul opus sa fie considerat un fel de specie inferioara. Insa din pacate, sunt multe cazuri de acest fel!

Ernest aduce in atentia publicului, in emisiunea de astazi, o poveste de viata halucinanta a unui tanar aflat la inceput de drum.

Dorin este un tanar, in varsta de 23 de ani, de meserie, dealer la o reprezentanta auto.

Acesta care vrea sa isi traiasca viata la maximum, dar nu oricum, ci mereu insotit de cate o femeie, mai putin important care anume. Poate se fie Florin, poate sa fie Karina, sau Micky.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Pentru mine fericirea inseamna distractie! Distractie si iar distractie! Iar eu ma distrez cu femei si cu masini! Femeile sunt ca masinile, trebuie sa le testezi foarte bine inainte sa le cumperi! Dar eu nu prea m-am hotarat la model inca!", a spus Dorin.

Citeste si: Live Stream online In cautarea adevarului- editia de luni, 24 august

Editia In cautarea adevarului din 25 august! Ce se va intampla cu Dorin, tanarul dornic de aventuri pasagere!

Ce se va intampla cu Dorin? Se va cuminti sau va ramane singur, in cele din urma? Vom afla in episodul de azi, In cautarea adevarului, din 25 august, care va putea fi urmarit de la ora 13:00, pe Kanal D si online, accesand pagina oficiala Kanal D de  Live Stream.