Sezonul 5 Call of Duty: Warzone promite un eveniment misterios

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 aug 2020, 13:06

Pentru că foarte mulţi gameri aşteaptă cu nerăbdare noul sezon din Call of Duty, anumite informaţii au fost făcute publice, astfel încât aceştia să îşi poată contura o idee cu privire la ceea ce vor primi de la Sezonul 5. https://www.mandategame.com/ oferă mai multe informaţii în acest sens.

În primul rând, Call of Duty: Warzone vine în noul sezon cu mai multe completări la jocul de bază şi la experienţele din luptă de tip royal. Trailerul gameplayului în Infinity Ward arată că Warzone se extinde prin modificarea stadionului din Verdansk şi completarea acestuia cu noi zone interioare. Datorită noilor arme oferite de Shadow Company, gamerul poate sări într-o zonă suplimentară, în parcarea subterană sau în alte zone interioare, inclusiv pe teren pentru loot şi pentru luptă.

Aspecte ale noului sezon Call of Duty: Warzone gândite să surprindă plăcut fanii

Noutăţi precum următoarele vor fi în mod cert pe placul playerilor:

  • sunt propuse noi moduri pentru joc: sezonul 5 din Call of Duty vine şi cu noi moduri de joc care aduc şi schimbări ale armelor. În primul rând, jucătorii au la dispoziţie Mini Royale care facilitează o variantă rapidă a jocului, mult mai condensată decât cele extinse. În al doilea rând, pentru că sunt mai puţini operatori în Verdansk în aceste jocuri mini, va fi nevoie ca jucătorul să selecteze cât mai bine strategiile astfel încât să câştige rundele rapide;
  • în Sezonul 5 apar şi 4 hărţi noi: nouă hartă Gunfight Livestock este cea care duce playerul într-un hambar rural în care se poate ascunde în spatele baloţilor pentru a ataca şi pentru a se proteja. De asemenea, au fost lansate şi noi hărţi multiplayer, care au fost introduse la lansare, inclusiv Petrov Oil Rig şi Suldal Harbour, dar şi o hartă unică şi interesantă împrumutată din Earth War, pe aeroportul Internaţional Vardansk.

Utilizatorii de Warzone Cheats trebuie să fie foarte atenţi pentru că în aceste jocuri mini au nevoie de cele mai sigure resurse şi uneori nu vor avea timp să folosească programele de tip hack pe care le au. O resursa potrivita ar fi:

https://www.mandategame.com/call-of-duty-warzone-hacks-cheats-esp-aimbot/.

În noul sezon, mai multe erori şi buguri au fost rezolvate

Din fericire, noul sezon vine şi cu o serie de buguri şi erori rezolvate:

  • s-a remediat, spre exemplu, problema în care imaginile cu pachetele de loot rămâneau blocate pe ecran, o problemă întâlnită de un număr mare de playeri;
  • un alt aspect important constă în faptul că s-a remediat eroarea care făcea că pachetele de healing să nu funcţioneze atunci când jucătorul se afla în apropierea vehiculelor;
  • s-a adăugat o perioadă scurtă de adaptare de la mers rapid, sprint tactic şi fugă, la mers încet. Acest aspect se adresează în special jucătorilor care încetinesc imediat mişcările rapide;
  • altă veste bună este aceea că s-a remediat o eroare în care alegerea armei şi a jucătorului nu se salva şi era resetata după interacţiunea cu pistonul Sentry sau cu pachetul de healing.

Toate aceste aspecte au făcut ca noul sezon să fie foarte apreciat de playeri care au înţeles că echipa din spatele Call of Duty acordă atenţie şi problemelor lor şi nu se focalizează doar pe elementele noi, generatoare de venituri.

 

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.