Livian Nelson Pop s-a lansat in muzica! Un concurent de la Puterea dragostei sezonul 2 il ataca dur: "Daca aveam vocea asta..."

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 30 ian 2021, 12:30
Livian Nelson Pop s-a lansat in muzica

Livian Nelson Pop s-a lansat si el in muzica, la fel ca multi concurenti de la Puterea dragostei. Cel mai cunoscut artist din show este Jador.

Livian Nelson Pop isi incearca si el norocul in muzica. Tatal lui, Nelson Mondialu, este un artist cunoscut in intreaga tara si indragit.

Zilele trecute, Livian Nelson Pop si-a lansat prima piesa, "Stai cu mine pentru LIKE-uri", care a adunat deja peste 530.000 de vizualizari. Debutul in muzica al lui Livian nu a fost, insa, unul fara scandal. 

Fostul concurent de la Puterea dragostei sezonul 2, si unul dintre adversarii declarati ai lui Livian in show, Catalin Nitescu, l-a atacat dur pe Livian Nelson Pop dupa ce

acesta si-a lansat clipul de debut.

"Daca aveam vocea asta nici la dus nu cantam. Vulpita era top", a scris Catalin Nitescu.

 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Catalin Nitescu, scandal cu Livian si tatal lui!

Cat timp au fost impreuna la Puterea dragostei sezonul 2, Catalin Nitescu si Livian au fost in conflict. Catalin l-a atacat constant pe Livian, iar fiul lui Nelson Mondialu a pus atacurile pe seama faptului ca acesta dorea sa fie cunoscut si, implicit, votat de catre fanii emisiunii.

Conflictul a degenerat intre Catalin Nitescu, Livian si tatal acestuia, concurentul amenintandu-l pe Nelson Mondialu cu bataia! Nelson Mondialu a reactionat, spunand ca "bombardierii", referindu-se aici la Catalin, Turcu si Andy,

nu au educatia copilului sau si ca n-ar avea ce sa caute la Puterea dragostei.

„El ne zicea dacă avem noi probleme pe aici? Băgami-aș**** în neamu lor de***! Și ei sunt șmecheri, niște***, niște bufnițe. El face glume și râde singur ca prostul. Mi-a zis o gagică să nu-l bați Cătăline pe Livian că e fată, ăla trebuie să se bată cu o fată… Limbian, libidinosul de Libidian.

Mă fac de râs dacă-i dau două palme lui Livian. Băgamiaș**** în tactu, în sărăcia voastră și în toți livienii voștrii. Abia aștept să ies din casă să-i dau telefon lu Nelson. Ăla îl injură pe fi-su să mai facă și el bani. Poate dau un telefon și mă duc peste Nelson Mondialu la Cluj și peste Limbian, niște ***!Trepăduși!”, a fost amenintarea dura a lui Catalin Nitescu intr-un live.
Jignirile concurentului la adresa lui Livian si a tatalui sau au fost incalificabile, motiv pentru care nici nu pot fi reproduse.

Catalin Nitescu avea sa paraseasca Puterea dragostei sezonul 2 prin descalificare, alaturi de Andy, Turcu, Andreea Oprica si Roxana Buzoiu.