Câtă durere în familia profesoarei de doar 25 de ani care a murit de coronavirus! Mesaje sfâșietoare: "Ne vom reîntâlni…"

Autor: Bianca Hriscu
Timea Daraban, profesoara de 25 de ani care a murit de coronavirus
Sursa: Facebook

Noul coronavirus face victime chiar și printre persoanele tinere, fără probleme de sănătate. Este și cazul unei profesoare de 25 de ani care și-a pierdut viața după ce a fost diagnosticată cu COVID-19.

Moartea Timeei, profesoara de 25 de ani din Baia Mare, a picat ca un trăsnet pentru familia acesteia. Cei dragi încă nu pot realiza că tânăra a murit din cauza coronavirusului, iar după decesul ei, mesajele au început să curgă pe contul ei de socializare.

Durere mare în familia profesoarei de 25 de ani care a murit de coronavirus 

Timea Daraban avea 25 de ani și se numără printre cele 3.421 de persoane care și-au pierdut viața până în prezent din cauza coronavirusului. Din primele informații se pare că tânăra nu avea afectiuni preexistente. După ce a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus, Timea Daraban a fost internată mai multe zile în spital, între timp starea ei de sănătate s-a agravat, iar medicii au fost nevoiți să declare decesul.

Citeste si: Ce afectiuni avea baiatul de 18 ani, ucis de noul coronavirus! Este cea mai tanara victima rapusa de boala din Romania

 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tânăra de 25 de ani era profesoară la o școală din Baia Mare, iar la scurt timp după ce au aflat de moartea acesteia, reprezentanții unității de învățământ au postat un mesaj pe facebook.

"O INIMĂ BUNĂ A ÎNCETAT SĂ MAI BATĂ...UN SUFLET MARE S-A RIDICAT AZI LA CER! Profund îndurerați am aflat de moartea colegei noastre, DARABAN TIMEA ENIKŐ, care a plecat mult prea devreme dintre noi, la doar 25 de ani, lăsând în urma ei numai tristețe și durere! A fost un om minunat și va rămâne mereu în sufletele noastre! ÎNGERII

SĂ VEGHEZE DRUMUL TĂU LIN CĂTRE CERURI! DUMNEZEU S-O IERTE ȘI S-O ODIHNEASCĂ! CONDOLEANȚE FAMILIEI ÎNDURERATE! Colectivul cadrelor didactice al L.T.A ,,Alexiu Berinde Seini", a fost mesajul postat pe instagram de foștii colegi ai profesoarei. 

Citeste si: Motivul pentru care în România a crescut numărul cazurilor noi de coronavirus. Nelu Tătaru: "Nu trebuia să trăim a doua cocoașă"

Familia tinerei se pregătește acum de înmormântare, dar cei dragi încă nu pot realiza că Timea s-a stins din viață.

Fratele acesteia a postat un mesaj emoționant în memoria profesoarei.

"Scriu cu ochii în lacrimi și încerc să realizez ce s-a putut întâmpla cu tine. Cine o să mă sune zilnic să vadă dacă sunt bine,cine? Nu trebuia să pleci așa repede,aveai o viață întreagă înainte, o viață frumoasă, ba chiar minunată... Nu trebuia să pleci așa repede surioara mea dragă. Te-ai dus atât de repede.

Ai fost atât de tânără. Nu am apucat să îmi iau rămas bun de la tine draga mea surioară, cu toate că nu ți-am arătat cât de mult te iubesc, să știi că te-am iubit din tot sufletul meu și te voi iubi mereu, suflet blând. Acum scriu cu ochii în lacrimi și încerc să realizez ce s-a putut întâmpla cu tine. Draga mea surioară, îți doresc o călătorie ușoară către ceruri, draga mea surioară, și știu că ne vom reîntâlni.",  a fost mesajul postat de fratele Timeei, potrivit observatornews.ro.

Citeste si: Noul simptom întâlnit la pacienții bolnavi de COVID-19