Cuplu BOMBA la Exatlon Romania! Doi fosti concurenti s-au indragostit si formeaza un cuplu! Despre cine este vorba

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 aug 2020, 18:03
Cuplu bomba la Exatlon Romania! Foto(5)
Cuplu bomba la Exatlon Romania!

Doi fosti concurenti din sezoane diferite ale competitiei Exatlon Romania s-au afisat impreuna de curand.

Talentata gimnasta, Diana Bulimar si carismaticul coregraf, Gabriel Nedelcu au recunoscut ca formeaza un cuplu.
Desi cei doi indragostiti si-au propus sa fie extrem de discreti deocamdata in ceea ce priveste relatia lor, cel care a facut prima dezvaluire a fost Gabriel Nedelcu, care i-a transmis un mesaj emotionant iubitei sale, faimoasa Diana Bulimar, cu ocazia zilei ei de nastere.

Diana Bulimar si Gabi Nedelcu si-au dorit sa isi traiasca iubirea departe de ochii curiosilor

Razboinicul Gabriel Nedelcu si faimoasa Diana Bulimar traiesc o frumoasa poveste de dragoste, departe de ochii curiosilor de cateva luni bune, dupa cum au spus persoane apropiate din anturajul lor, insa nu au dorit sa faca nimic public.
Desi au vrut ca relatia lor sa mai ramana o perioada in umbra, Diana Bulimar si Gabriel Nedelcu s-au afisat impreuna la ziua de nastere a unui alt fost concurent de la Exatlon, Mihai Berar si mai mult decat atat au facut si poze impreuna, dand semne evidente ca formeaza un cuplu.

Citeste si: Soc printre fanii Exatlon! Fratele unei concurente a fost impuscat in stil mafiot si atacat cu sabia: ''30 de indivizi înarmați cu pistoale, săbii, răngi..''

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Insa cea mai mare dovada ca Diana Bulimar si Gabriel Nedelcu se iubesc, a fost o imagine publicata chiar de tanarul coregraf, in care era sarutat pe obraz de iubita lui, in timp ce se aflau la o terasa. Gabriel a adaugat in dreptul imaginii un scurt comentariu, "Fara cuvinte", care din nou a sugerat faptul ca cei doi au deja o relatie de dragoste.

La scurt timp, au inceput sa apara mesaje din partea sustinatorilor sai, care si-au exprimat incantarea pentru relatia lor:
"Am stiut ca sunt impreuna. Felicitari!", "Cei mai frumosi!", "Ma bucur ca sunteti impreuna!" au fost cateva dintre comentariile fanilor lor de pe internet.