Vezi online serialul Dragoste si secrete subtitrat in limba romana - Episodul 29, miercuri, 26 august - VIDEO

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 aug 2020, 18:02
Vezi online serialul Dragoste si secrete subtitrat in limba romana - Episodul 29, miercuri, 26 august - VIDEO Foto(7)
Vezi online serialul Dragoste si secrete subtitrat in limba romana - Episodul 29, miercuri, 26 august - VIDEO

Serialul Dragoste si secrete poate fi urmarit si online subtitrat in limba romana, pe pagina oficiala a site-ului kanald.ro, de luni pana vineri, de la ora 20:00.

Productia de succes, "Dragoste si secrete" a cucerit si publicul din Romania cu povestea fascinanta despre dragoste si sacrificii, dar si cu o distributie remarcabila. In rolul personajului Ali il puteti urmari pe Keremcem, actor cunoscut publicului din productii precum "Bahar viata furata", unde l-a interpretat pe Ates, sau "Dragoste si ura", unde a jucat rolul lui Yaman. Frumoasa protagonista, Sevda, este interpretata de talentata actrita Ozgu Kaya.

Vezi Video Online subtitrat serialul Dragoste si secrete, pe Kanal D!

Actorii talentati si renumiti au intrat perfect in pielea personajelor, care fascineaza prin caracter puternic, sau prin devotament, ori dramatism aparte. Ali, protagonistul serialului, care este nevoit sa infrunte multe obstacole extrem de periculoase, ce va vor captiva atentia. In toate aceste grele incercari, Ali o va avea alaturi pe frumoasa Sevda, de care se indragosteste nebuneste si care ii va schimba viata.

Nu ratati niciun episod din serialul Dragoste si secrete, pentru a trai impreuna cu personajele dumneavoastra preferate, pas cu pas, momente dramatice, captivante.
Serialul Dragoste si secrete poate fi urmarit si online subtitrat in limba romana, de luni pana vineri, de la ora 20:00 pe pagina Kanal D de Live Stream.

Iata ce veti putea urmari in episodul 29, din serialul Dragoste si secrete, in aceasta seara! Ali si Sevda isi fac planuri pentru o viata impreuna!

Ali, indragostit pana peste cap de Sevda, realizeaza ca nu poate trai fara ea. Ali si Sevda decid sa-si uneasca destinele.

Citeste si: Vezi online serialul Dragoste si secrete subtitrat in limba romana- Episodul 28, marti, 25 august- VIDEO

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pilot nu isi incape in piele de fericire de cand si-a gasit adevaratul frate si incearca sa-i dea minunata veste si lui Vedat, fratele sau vitreg. Acesta insa este luat prizonier de catre mafiotul Ekrem. Vedat este disperat.

Pe de alta parte, Ozlem, care nu stie nimic despre planurile fostului sot cu Sevda, incearca disperata sa-l recucereasca. Ozlem nadajduieste ca, odata cu ceremonia de circumcizie a fiului lor care urmeaza sa aiba loc, ea si Ali se vor apropia mai mult, asa cum isi doreste ea de cand s-a reintors in oras.

Iata ce mai puteti urmari diseara, in Dragoste si secrete, de la ora 20:00, atat pe Kanal D, cat si online subtitrat in limba romana, pe pagina oficiala de LIVE: