Bianca Comanici, primele declaratii oficiale despre sarcina cu Livian: ‘’Sunt gravida?’’

Autor: Bogdan Stanescu
Actualizat: 30 ian 2021, 13:35
Bianca Comanici a vorbit ea insasi despre o posibila sarcina

Bianca Comanici a vorbit ea insasi despre subiectul care sta pe buzele fanilor Puterea dragostei de multa vreme: este sau nu insarcinata?

Bianca Comanici a spulberat misterul: nu este gravida, dar si-ar dori, la un moment dat, un copil.

„Este adevărat că am fost la un control medical, însă nu sunt gravidă. Știu că a tot apărut pe internet că aș fi însărcinată, dar nu, momentan nu poate fi vorba despre așa ceva, chiar dacă în viitor îmi doresc foarte tare să devin mămică”, a declarat Bianca Comanici pentru WOWbiz.ro.

De-a lungul timpului numeroase zvonuri ca Bianca Comanici ar fi gravida cu Livian au aparut pe internet. Niciunul nu s-a confirmat.

In prezent, cei doi nu mai sunt impreuna, relatia lor limitandu-se la stadiul de prietenie. Bianca a incercat sa se impace cu el in finalul show-ului Puterea dragostei sezonul 2, dar Livian a fost ferm pe pozitie, nu voia sa mai aiba o relatie de dragoste cu Bianca, ci doar una de prietenie.

Bianca si Livian s-au despartit definitiv!

Bianca si Livian au castigat trofeul Puterea dragostei sezonul 2, ea in competitia fetelor, iar el in cea a baietilor. Amandoi au plecat acasa cu trofeul si cu cate un cec de 10.000 de euro fiecare.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dupa ce rezultatul voturilor a fost anuntat de prezentatoarea, la acea vreme, a show-ului de la Kanal D, Andreea Mantea, cei doi au fost intrebati de vedeta postului nostru daca nu ar fi fost mai frumos sa primeasca aceste trofee impreuna, ca un cuplu.

Avand in vedere ca Livian si Bianca nu formau un cuplu in momentul Marii Finale Puterea dragostei sezonul 2, lupta pentru trofeul cuplurilor s-a dat intre Philip si Berna, pe de o parte, si Marius si Andreea Pirui, de cealalta parte.

In cele din urma, castig de cauza a avut cuplul Philip-Berna. Cei doi au primit un cec de 1.500 de euro.